"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ekonomiyi bu hale getirenlerle hiçbir şey düzelmez

15 Mayıs 2024, Çarşamba 00:18
DEVA Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında “Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi”ni değerlendirdi.

“Ekonomiyi bu hale getiren aktörler ve bakış açısıyla yüzleşmeden bugünden ileriye dönük yol alınmasının mümkün olmadığını” belirten Ekmen, vatandaşların paket konusunda ikna edilip edilemeyeceğinden emin olmadıklarını aktardı. Tasarruf paketinde bazı kalemler dışında sonuç üretecek hiçbir kalem bulunmadığını savunan Ekmen, “Siyasi etik yasası çıkmadıkça, Varlık Fonu’na son verilmedikçe, davetiyeli ihale sistemine son vermedikçe tasarruftan bahsedemezsiniz” dedi. Ekmen, şu değerlendirmelerde bulundu: “Sayıştay gerçek bir denetim yapmadıkça, eski hüviyetine kavuşmadıkça tasarruftan bahsedemezsiniz. Özel hesap, özel ödenek, fon gibi denetimsiz ve şeffaf olmayan yollarla yapılan harcamalara son vermedikçe tasarruftan bahsedemezsiniz.”

 

AA

Okunma Sayısı: 1228
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı