Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Benzin 3 YTL’yi aştı

Piyasalardaki dalgalanma devam ederken, benzin fiyatlarında da artış sürüyor. 95 ve 98 oktan kurşunsuz benzin türlerinin rafineri çıkış fiyatlarındaki ayarlama, pompa fiyatlarına litrede 6-10 YKr’lik zam olarak yansıdı. Benzin fiyatlarına yapılan zammın ardından 95 oktan benzinin fiyatı litrede 3 YTL’ye geçti.


Babacan: Türkiye testten geçiyor

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan, ‘’Piyasalardaki dalgalanmadan siyasi medet umanlar, ellerini oğuşturanlardır’’ dedi.

Tüzmen: Rakamları revize edeceğiz

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, mevcut gelişmelerin sürmesi halinde ihracat rakamlarını revize edeceklerini belirterek, daha önce 79 milyar dolar olarak


  S&P görünümü ‘durağan’a düşürdü

Kredi derecelendirme kuruluşlarından Standard and Poor’s (S and P) Türkiye’nin kredi notunu değiştirmeyip teyit ederken, genel görünümünü pozitiften durağana çevirdi


  Bütçeden aslan payını Tunceli aldı

Merkezi yönetim bütçesinin ilk 4 aylık uygulama sonuçları, kişi başına devlet harcamalarından aslan payını Tunceli’nin aldığını ortaya koydu. Sıralamada bu ili, Ankara ve Hakkari takip etti.


  Crispino’ya iki yeni marka yüzü

1999’dan beri ülkemizde faaliyet gösteren ve 200 mağaza ile sektördeki yerini alan saygın erkek giyim markası Crispino marka yüzü olarak dizi oyuncusu Necati Şaşmaz ve manken Nefise Karatay’ı seçti. Crispino, 2006-2007 sezonunda ilk kez bayan giyimiyle de vitrine çıkıyor.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004