Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Temmuz 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

24 yıllık özlem bitti

İtalya, en son 1982'de kazandığı kupayı, Pazar gecesi Fransa'yı yenerek 4. kez kazanma başarısını gösterdi. İtalya'nın Dünya Kupası finalinde, Fransa'yı penaltı atışları sonucu devirerek kupaya uzanması, ülke basınında geniş yer bulurken, gazeteler manşetlerinden büyük sevinci okuyucularına aktardılar.


En iyi kaleci ödülü Buffon'a

Dünya Kupasının ardından kupanın en başarılı oyuncuları da belli oldu. Kupa finalinde Fransa'yı penaltı atışları sonrası 5-3 yenen İtalya'nın ünlü kal

Kupanın yıldızı Zidane seçildi

İtalya'nın Dünya Kupası Şampiyonluğu'nu kazanması ile son bulan finallerin en iyi oyucusu olarak Fransızların kaptanı Zinedine Zidane seçildi. Önceki


  Fenerbahçe Hollanda'da

Yeni sezon hazırlıklarına Hollanda'da devam edecek olan Fenerbahçe bu ülkeye geldi. Fenerbahçeli futbolcu ve yöneticiler, Amsterdam Schiphol Havaalanında, Türkiye'nin Lahey Büyükelçiliği yetkilileri, Hollanda Fenerbahçe Derneği yöneticileri ve bir grup taraftar tarafından karşılandı.


  Beşiktaş'ta izin bitiyor

Fransa kampını tamamlayarak önceki gün İstanbul'a dönen ve 2 gün izinli olan Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.


  Trabzon'un 2. maçı bugün

Trabzonspor'un Almanya kampı sürüyor. Teknik direktör Sebastiao Lazorini yönetiminde yapılan antrenmana, fıtık ameliyatı geçiren Fatih Tekke ile sakatlığı bulunan Ardijan Djokaj'ın katılmadığı bildirildi.


  Appiah'ın ilk tercihi Arsenal

İngiltere'de yayımlanan The Sun gazetesi, Fenerbahçe'nin Ganalı futbolcusu Stephen Appiah'ın, Premier League takımlarından Arsenal'e gitmek istediğini, ancak Fenerbahçe'ninbu futbolcuyu satmak istemediğini ileri sürdü.


  Manchester United Nuri Şahin'e talip oldu

İngiliz gazetelerinden The Independent, Manchester United'ın, Ronaldo'nun takımdan ayrılması halinde Nuri Şahin'i renklerine bağlayacağını yazdı.


  Fethiyespor'dan İtalya'ya davet

Fethiyespor Kulübü, Dünya Kupasını kazanan İtalya milli takım oyuncularını ve teknik heyetini, bir haftalık tatil için Fethiye'de ağırlamak istiyor.


  Sakarya, Arjantinli forvetle anlaştı

Sakaryaspor Asbaşkanı Ömer Kahveci, Arjantinli forvet Franco Cangele ile prensipte anlaştıklarını söyledi.


  Brezilya ve İspanya'ya fair-play ödülü

18. Dünya Kupasında fair-play ödülünü Brezilya ve İspanya kazandı



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004