Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Yeni Asyadan Size

Yeni sezon hazırlıkları



Kervan yürüyor ve yaz sıcakları, tatil rehaveti demeden yeni yayın dönemi hazırlıkları sürüyor. Malûm, tatilin bitişi ve okulların açılışı ile birlikte Eylül ayında yayın dünyasında da bir hareketlenme başlar. Ramazan ayının, okulların açılışının hemen akabinde başlayacak olması da yeni yayın dönemini daha bir önemli kılıyor.

Yeni Asya da tüm birimleriyle, daha önce kalitesini ispat ettiği alanlarda sunduğu ürün çeşitlerini arttırarak ve sorumlu bir hizmet anlayışı ile önümüzdeki yayın dönemine hazırlanıyor.

***

Büyük Duâ Kitabı

6 yılı aşkın bir zamandır kesintiye uğramadan süren kültür hizmetimizin son halkası bir duâ kitabı.

Büyük Duâ Kitabı adlı eser, Peygamberimiz Efendimizin günlük olaylar karşısında ettiği duâlardan oluşuyor. Eser, piyasadaki benzerlerinden farklı olarak Risâle-i Nur eksenli bir bakış açısıyla hazırlandı. Kupon neşri sürmekte olan Muhabbet Fedaileri adlı kitabı takiben verilecek olan Büyük Duâ Kitabı, duâ ayı olan Ramazan için anlamlı bir hediye olacak.

***

Görüntülü hatim seti

Görüntülü Kur’ân hatim seti çalışmalarını başlatan Yeni Asya Prodüksiyon, önemli bir projeye imza atmanın hazırlığı içinde. Birim sorumlusu Dursun Özsoy’un verdiği bilgiye göre setin özellikleri şöyle:

Her bir cüz'ü bir cd’de olmak üzere toplam 30 vcd’den oluşan set, özel bir kutu içinde sunulacak.

Ekranda Kur’ân sayfası görünecek, alt bölümde âyetin numarası ile birlikte meali yer alacak. Hat olarak meşhur Hattat Hamit’in hattı kullanılacak. Kur’ân, bir hafız-ı kurra tarafından okunacak. Âyetler okunurken aynı zamanda kelime kelime takibi görünecek. Bu çalışmanın en önemli özelliğinden biri de Kur’ân hattının büyük, renkli ve tevafuklarının da aynen görünmesi. Ayrıca sûre adı, cüz numarası, sayfa numarası, secde gibi hatırlatıcı detaylar da yer alacak.

Öte yandan, İhlâs Risâlesinin ardından Ramazan Risâlesinin de seslendirmesinin bittiğini ve yakında piyasaya sunulacağını hatırlatalım.

***

2007 takvimi hazır

2007 Yeni Asya Takvimi bu sene de yeniliklerle dop dolu olarak piyasaya sunuluyor. 24 çeşit büyük boy, 4 çeşit yaldızlı lüks küçük boy takvim kartonu ve yep yeni manzaralarla müşterilerinin karşısına çıkacak olan Yeni Asya Takviminde bu yıl ilk defa unlu mamuller, beyaz eşya ve mobilya sektöründe hizmet veren gibi firmalara dönük özel çalışmalar hazırlandı. Namaz vakitleri Diyanet onaylı ve 3 bölge halinde düzenlenen takvim, muhtevası ile de göz dolduruyor.

Yeni Asya Takvimi, kataloğuna kattığı lüks spiralli gemici takvimi ile de ürün yelpazesini çeşitlendirdi.

***

Bölge temsilcilerimiz toplandı

Geçtiğimiz hafta sonu Bursa Uludağ’da, 23 bölgenin temsilcisi ve uzmanların katılımıyla iki gün süren bir eğitim toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı sonunda bölge temsilcilerine yeniden yapılanma ile ilgili sertifikalar verildi. Bundan böyle sertifikalı bölge temsilcileri, bölge illeri ya da başka illerin talep etmeleri durumunda yeniden yapılanma eğitimi verebilecekler. Ayrıca Yeni Asya A.Ş, STK, YASEM, Risale-i Nur Ensititüsü ve MAYES başta olmak üzere tüm kuruluşlarımız için beşer maddelik acil eylem planı hazırlanarak, hayata geçirilmesi için çalışmalar yapılmasına karar verildi.

***

Kitaba dâvet ilgi gördü

Yeni Asya Neşriyatın yaz aylarını okuma mevsimi yapmaya katkı sağlamak için gerçekleştirdiği ‘Kitaba Dâvet’ adlı kampanya büyük bir ilgiyle karşılandı. 25 set halinde hazırlanan çeşitli tür ve boyuttaki iki yüzü aşkın kitap ve cd yüzde 60’a varan indirimlerle okuyucuya ulaştı. Bazı setlerin önceden tükendiği kampanya yarın sona eriyor. Kitaplıklarındaki eksiklerini tamamlamak isteyen ya da yakın bir dostlarına değerli bir kitap hediye etmeyi düşünenler için bu mükemmel fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ediyoruz.

Hepinize hayırlı haftalar.

14.08.2006

E-Posta: [email protected]


 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Önceki Yazıları

  (07.08.2006) - Kadın ilmihali

  (31.07.2006) - Fırsatı kaçırmayın

  (24.07.2006) - Muhabbet Fedaileri

  (10.07.2006) - Tatil ve gazetemiz

  (03.07.2006) - YASEM Yayınları

  (26.06.2006) - Yeni kitaplar

  (19.06.2006) - Okuma zamanı

  (12.06.2006) - Promosyonlara devam

  (05.06.2006) - Demokrat Hanımlar

  (29.05.2006) - Duâ ve Namaz Seti

 

Bütün yazılar

YAZARLAR

  Abdil YILDIRIM

  Abdurrahman ŞEN

  Ali FERŞADOĞLU

  Ali OKTAY

  Cevat ÇAKIR

  Cevher İLHAN

  Davut ŞAHİN

  Faruk ÇAKIR

  Gökçe OK

  Hakan YALMAN

  Halil USLU

  Hasan GÜNEŞ

  Hülya KARTAL

  Hüseyin EREN

  Hüseyin GÜLTEKİN

  Hüseyin YILMAZ

  Kazım GÜLEÇYÜZ

  M. Ali KAYA

  M. Latif SALİHOĞLU

  Mahmut NEDİM

  Mehmet KARA

  Meryem TORTUK

  Metin KARABAŞOĞLU

  Mikail YAPRAK

  Murat ÇETİN

  Murat ÇİFTKAYA

  Mustafa ÖZCAN

  Nejat EREN

  Nimetullah AKAY

  Raşit YÜCEL

  S. Bahaddin YAŞAR

  Sami CEBECİ

  Sena DEMİR

  Serdar MURAT

  Süleyman KÖSMENE

  Vehbi HORASANLI

  Yasemin GÜLEÇYÜZ

  Yasemin Uçal ABDULLAH

  Yeni Asyadan Size

  Zafer AKGÜL

  Zeynep GÜVENÇ

  Ümit ŞİMŞEK

  İslam YAŞAR

  İsmail BERK

  Şaban DÖĞEN

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004