Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kariyer

Ruh ve zekâ etkileşimi

Ruh, kaynağını İlâhî bir güçten alır ve Onunla irtibatlıdır. Tıpkı bir uydunun cihazlara yansıyarak onları çalıştırması gibidir. Yayın, uydu kanalıyla yapıldığında, cihazda görüntü elde etmek mümkün olur. Yoksa uydu yayını kesildiğinde cihazın hiçbir özelliği kalmaz. Şimdi uydu ile irtibatlı olan mahallerde, televizyon cihazını nereye koyarsanız koyunuz, ilgili şartları yerine getirdiğinizde; yani o televizyonu uydu ile irtibatlandırdığınızda televizyon çalışır. İrtibatı kestiğinizde asla çalışmaz.



O bir girişimci

Makamların kapısında, üç defa kulağını kabartarak içerdeki "Gir" sesini duymaya hazır bir emirber gibi, "Tık tık tık" diye kapıyı çalıp, talimata göre girip girmemeyi düşünenlerden ve yaşayanlardan değil. Çünkü o bir girişimci. Yüreğindeki ideali, hedefini gerçekleştirme hayali, bunun sürüklediği tutku ve merakla birlikte risk alma kararlılığı göğüs kafesini zorluyor. Çünkü o bir girişimci.



YASEM TEMSİLCİLERİ (26 Ağustos Cumartesi) TOPLANIYOR

* 26 Ağustos 2006 tarihinde YASEM 3. Temsilciler toplantısının yapılacağı hakkında bilgi geçen hafta bu köşede verilmişti. Tatil dönemi dolayısıyle tekrar hatırlatmakta fayda var. * Önümüzdeki Cumartesi günü temsilciler toplantısının üçüncüsü yapılacak.



Sınava hazırlanma araçları

Eylül ayı eğitim ve öğretimin de başlama ile ara verilen bütün çalışmaların da başlangıcı oluyor. Yaz tatilinde sadece öğrencilerin değil, bütün herkesin buharlaşma ve rolantide çalışma dönemi oluyor. Hayatın akışı çocuklara göre kurgulanıyor. Temmuz ve Ağustos aylarını es geçiyoruz, geçtik.



ZEKÂ KIRINTILARINDAN

Şekildeki 9 noktadan bir defa olmak üzere çizgi ile nasıl geçersiniz?



 
 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004