Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Ermeni Patriği: Tahriklere rağmen bir aradayız

Türkiye Ermenileri Patriği Mesrob II, “Yabancılar, her zaman bu ülkenin coğrafyasında yaşayan insanları kendi emelleri doğrultusunda kışkırtmak istemişlerdir” dedi. Türkiye Ermenileri Patrikliğinin verdiği iftarda konuşan Mesrob II, Türkiye’de Ermenilerin, Musevilerin, Rumların, her dinden insanların yüzyıllardan beri bir arada yaşadıklarını ve birbirlerinin geleneklerinden etkilendiklerini söyledi.


Kretschmer: Türkiye’de kriz beklemiyorum

AB Komisyonu Türkiye Delegasyonu Başkanı, Türkiye’nin Aralık ayındaki AB Konseyi toplantısından önce limanlarını Rum gemi ve uçaklarına açmaması halin

Demirel: Devlete öfke yakışmaz

9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, “Öfke milletlere yakışır, ama devletlere yakışmaz. Devlet, öfkelenen halkı doğru istikamete götürmek zorundadır


  Çakır’ın dâvâsına ilgisizlik TRT’de eleştirildi

Türk Ceza Kanunu’nun 301 ve 288. maddelerden yargılanan Gazetemizin Yazı işleri Müdürü Faruk Çakır’ın davasına Elif Şafak ve Orhan Pamuk kadar ilgi gösterilmemesi TRT 1’de yayınlanan “Dört dörtlük” programında eleştirildi.


  ‘Bilge Kral’ anılıyor

Bosna Hersek’in unutulmaz lideri eski Cumhurbaşkanı ‘Bilge Kral’ Aliya İzzetbegoviç, vefatının 3. yıldönümünde Bosna’da ve İslâm ülkelerinde rahmetle anılıyor.


  Verheugen: AB’nin gerçek bir güvenlik politikasına ihtiyacı var

AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Günter Verheugen, Türkiye’nin üyeliğinden sonra AB’nin, birlik içinde hareket edebileceği “gerçek” bir güvenlik ve savunma politikasına ihtiyacı olduğunu söyledi.


  Şanlıurfa'da Bediüzzaman buluşması

Şanlıurfa’da vefatının 46. yıldönümü münasebetiyle Bediuzzaman Said Nursî ve mânevî şehitlerimizin ruhlarına bağışlanmak üzere mevlid-i şerif ve hatim okundu. 46 yıldır aralıksız olarak yapılan mevlide Anadolu’nun bir çok yerinden yaklaşık 7-8 bin kişi katıldı.


  BTC, Ceyhan'ı ihya edecek

Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Ali Duru, ‘’BTC sayesinde Botaş’a gelen yıllık 50 milyon ton ham petrolün yüzde 60’ının kurulacak rafinerilerde işlenmesinin ardından dünya pazarlarına sunulacak olması yöre ve ülke için büyük bir katkıdır’’ dedi.


  İstanbul’a 2007’ye kadar 5 bin okul

Millî Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, iktidara geldikleri günden itibaren İstanbul’da açılışı yapılan okul sayısını 2007 yılına kadar 500’e çıkaracaklarını söyledi.


  Etkili yağışlar, zarara yol açtı

Antalya ve ilçelerinde üç gün etkili olan yağışın, pamuk tarlası ve seralarda 7 bin dekarın üzerinde alanda zarara yol açtığı bildirildi.


  SSK’dan e-bildirge mecburiyeti

SSK’nın ‘’E-Bildirge’’ uygulamasının kapsamı genişletildi. Gelecek aydan itibaren 2 ve üzerinde sigortalı çalıştıran işverenler, aylık prim ve hizmet belgelerini SSK’ya internet üzerinden gönderecekler.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004