Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kariyer

Başarı motivasyon

Kişi ne için yaratıldıysa o şey ona kolay kılınmıştır ve iç tatmin yaşar, eserler verir. Bu sebeple içinizden gelen sesi dinlemeniz çok önemli, yaradılış amacınıza hizmet edin ve onu bulun, çünkü sizden başka bilen yok yeryüzünde, içinizde yatan gizli kalmış yeteneğinizi bulmak en önemli olgu hayatta.



Bireysel yetkinlik

“Bireysel yetkinlik, çok çeşitli durumlarda çalışanın harekete geçme kapasitesini ifade eder. Çalışanın, sunulan ürün ve hizmetlerde ve müşterilerle olan ilişkilerde başarılı ya da başarısız olmasını etkileyen eğitim, beceri, deneyim, enerji ve tutumların bir sonucudur”1.



İnşirah bulmak

Ramazanda gufran günlerinin hakkını verememenin ıztırabı vardı. Çare bulamadı, çare olamadı kendine. Halsizdi. Yorgundu. Bıraktı kendini. Zaten gergin bir hali yoktu. Âdetine muhalif olarak erken zamana rağmen uyumayı tercih etti. Erken kalkmak üzere kendini yatağa atmıştı. Zaman zaman bunu denerdi.



Gülmek ve ağlamak bilinçaltının göstergesidir

Şuur ve şuuraltının işlevini anlamak insanı tanımak ve anlamaktır. Genel davranış kalıpları olarak insanların ortak şuuraltı yansımaları vardır. Bir de her insanın kendine özgü şuuraltı yapılanması vardır ki, onu keşfetmek psikolojinin uzmanlık alanına girer.



YASEM AJANDASI

Anadolu Programları Başlıyor

Yaz sezonu ve Ramazan sonrası Anadolu illeri seminerleri Tokat’tan başlıyor. 11 Kasım 2006 Cumartesi Tokat’ da Kendini Tanıma Yolculuğu semineri İsmail Benek. Aile Hayatı konulu seminer İslâm Yaşar tarafından verilecek.



ZEKÂ KIRINTILARINDAN

Bu haftanın sorusu

100 kart

Elinizde 100 adet kart bulunuyor. Birinci kartta, ‘Bu kartların yalnız birinde yazılan, yanlıştır’ yazıyor. İkinci kartta, ‘Bu kartların yalnız ikisinde yazılan, yanlıştır’ Ve benzer biçimde Yüzüncü kartta ‘Bu kartların yüzünde de yazılan, yanlıştır’ yazıyor. Bu kartlardan hangisi/hangileri doğru söylüyor?



 

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004