Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Sesli kütüphane, görme engellilerin gözü oldu

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın, görme engellilerin de kütüphane hizmetlerinden yararlanmasını sağlamak amacıyla başlattığı “Sesli Kütüphane Projesi” kapsamında Adana’da açılan kütüphane, 2006 yılında 2 bin 500 görme engellinin gözü oldu.



“Bediüzzaman’ın şahs-ı mânevî yönü”

Yeni Asya Vakfı Bursa Şubesinin düzenlediği Cuma seminerlerinin bu haftaki konuşmacısı Ali Vapurlu oldu. “Bediüzzaman’ın şahs-ı manevî yönü” konusunda değerli çalışmalarını davetlilerle paylaşan Ali Vapurlu’yu oldukça kalabalık bir kitle izledi.



Nevşehir’de iki YASEM semineri

Yeni Asya Sürekli Eğitim Merkezi (YASEM) ve Yeni Asya Gazetesi Nevşehir Temsilciliklerinin birlikte organize ettiği “Kendini Tanıma Yolculuğu” ve “Sistem ve Yenilik” isimli iki seminer; YASEM Eğitimcisi İsmail Benek tarafından aynı günde gerçekleştirildi.



Şairler buluştu

“Türkiye Sevdası” adlı eserin tanıtımı amacıyla düzenlenen “Şairler Buluşuyor” programı, İstanbul Fatih’teki Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.



Heyecanlı bekleyiş

Akşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Tarık Buğra Hikâye Yarışması, edebiyat çevreleri tarafından çok büyük ilgi gördü.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004