Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

“Kutsal devlet”i koruma yemini

Eski İstanbul MİT Bölge Başkanı ve Tüm Özel Güvenlik Dernekleri Federasyonu Başkanı Nuri Gündeş, devletin kendini korumak adına örtülü iç ve dış operasyonlar yapabileceğini savundu.


İfade özgürlüğüne engel

TCK 301 ile muhalif seslerin susturulmaya çalışıldığına dikkat çeken Uluslararası Af Örgütü, maddenin ifade özgürlüğü için bir tehdit oluşturduğunu, T

Yargı, darbecilere yine dokunmadı

Yargıtay Başsavcılığı, Darbe Karşıtı Platform’un 12 Eylül liderleri ve sıkıyönetim komutanları hakkındaki suç duyurusunu Anayas’nın geçici 15. maddesi


  Ağar: Tam üyelik gecikecekse Gümrük Birliği revize edilebir

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, sorunlar ile birlikte çözümlerini de ortaya koyan bir siyasî anlayışa sahip olduklarını belirterek, “Türkiye, eğer tam üyelik gecikecekse Gümrük Birliği anlaşmasında yeni bir revize yapılması konusunu müzakere edebilmelidir” dedi.


  Mumcu: Hükümete 301 baskısı yapılmasın

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan mumcu, TCK’nın 301. maddesinin değiştirilmesi konusunda bugünkü şartlarda Hükümetin üzerinde bir baskı yapılmaması gerektiğini söyledi.


  Aksu hakkında gensoru

Anavatan Partisi, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu hakkında gensoru önergesi verdi.


  Kamyon dereye uçtu 2 ölü, 11 kayıp

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde, içinde 40 işçinin bulunduğu tahmin edilen kamyon dereye yuvarlandı. Kazada, 2 kadın hayatını kaybederken 28 kişi kurtarıldı.


  ÖSS’ye başvurular 12 Şubat’ta başlıyor

Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) ile meslek yüksekokullarına sınavsız geçiş için başvurular, 12 Şubat Pazartesi günü başlıyor.


  Hakkari-Van karayolunda çığ

Son bir haftadır etkili olan kar yağışı nedeniyle çığ düşmelerinin sık yaşandığı Hakkari-Van kara yoluna önceki gece yeni bir çığ daha düştü.


  Şiddet görüntüleri, çocukların psikolojisini bozuyor

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Hatay Erkek Yetiştirme Yurdu Müdürü Hüseyin Karakulak, yetiştirme yurtları hakkında basında yer alan olumsuz haberlerin çocukların psikolojisini bozduğunu belirterek, ‘’Bu tür haber çıktığında okula gitmek istemiyorlar’’ dedi.


  Nüfus kayıt sistemi 81 ilde başladı

Devlet Bakanı Beşir Atalay, adrese dayalı nüfus kayıt sisteminin yani bir başka deyişle yeni sistemle nüfus sayımının 81 ilde başladığını açıklarken, sayımın Haziran sonunda tamamlanacağını bildirdi.


  Mortgage Meclise geliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, ‘mortgage’ olarak bilinen ipoteğe dayalı konut finansmanı sistemine ilişkin tasarının Şubat ayı içerisinde yasalaştırılması için talimat verdiği öğrenildi.


  Sigaranın esiri olmayın

9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınlayan Yeşilay Genel Başkanı Mustafa Necati Özfatura, “Sigarayı hayatımızdan çıkarmak için bugün önemli bir gün. Gelin sigaranın esiri olmayın” dedi.


  25 bin YTL'lik güvercin

Suriye’den birkaç yıl önce getirilerek Konya şartlarına alıştırılan şebap cinsi güvercinler, güzelliğine ve özelliklerine göre 250 YTL ile 25 bin YTL arasında alıcı buluyor.


  Kars’ın köylerinde su nöbeti

Kars’ın merkeze bağlı Karacaören köyü sakinleri, elli yıldır bir damla su için çeşme başında nöbet tutuyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004