Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Çatışmaya hayır

27 ülkede yapılan bir araştırma, insanların çoğunun, Batı dünyasıyla Müslüman dünyası arasındaki gerginliklerin, dinî veya kültürel uyuşmazlıklardan ziyade siyasî anlaşmazlıklardan kaynaklandığını düşündüğünü gösterdi.


Barış treninde patlama

Hindistan’da bir trende meydana gelen ve en az 66 kişinin ölümüyle sonuçlanan patlamanın ardından Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref, saldırının

İsrail’e bir uyarı da ABD’den

ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, Haremüşşerif’teki tepki toplayan hafriyat çalışmalarıyla ilgili kaygılarını İsrail’e ilettiklerini söyledi. Ric


  Koçaryan eski teklifini yineledi

Ermenistan Cumhurbaşkanı Robert Koçaryan, sözde Ermeni soykırımının araştırılması için Türkiye ve Ermenistan hükümetleri arasında bir komisyonun kurulması talebini yineledi.


  Kosova’ya karşı Sırbistan’a AB üyeliği

İsveç Dışişleri Bakanı Carl Bildt, Avrupa Birliği’nin (AB) Kosova’nın nihaî statüsüne ilişkin BM planını kabul etmesi halinde Sırbistan’a üyelik fırsatı sunması gerektiğini söyledi.


  Ramadi’de intihar saldırısı

Irak’ın Ramadi şehrinde bomba yüklü araçlarla düzenlenen intihar saldırısında ilk belirlemelere göre 11 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.


  Zahedan bombacısı idam edildi

İran’ın güneydoğusundaki Zahedan şehrinde geçen hafta meydana gelen patlamaların sorumlularından biri olay yerinde idam edildi.


  Kadınlara özel otobüs seferi

Endonezya’da bir şirket, sadece kadınların binebileceği otobüs seferleri başlattı. Bunun ülkede bir ilk olduğu bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004