Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Terörün panzehiri yatırım

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ersoy, “Terörün panzehiri, yatırımdır. Biz namuslu iş adamları olarak işsizlere iş vermeliyiz. Yoksa, ‘şeytanlar’ iş verecek’’ dedi.


Mortgage faizinin altından kalkamayız

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan, Mortgage için ödenen faizlerin gelir vergisi matrahından düşmesinin istendiğini belirterek, “Biz hükümet o

Projede aslan payı İstanbul’un

Türkiye’nin en büyük kenti İstanbul’un hafif raylı sistem ve metro projeleri, bu yılın en fazla ödenek alan ilk 10 projesine damgasını vurdu.


  Çiftçi geçinmekte zorluk çekiyor

Seyhan Ziraat Odası Başkanı Süleyman Girmen, çiftçilerin ağır ekonomik şartlar altında ezildiğini, girdi maliyetlerinin aşırı artışına karşın alın terinin karşılığını yeteri şekilde almadığı için her geçen yıl sorunlarının daha da artığını söyledi.


  OSO, ile girdi maliyetleri düşecek

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Ortak Satın Alma Organizasyonu (OSO) ile makine sektöründe girdi maliyetlerinin aşağı çekileceğini bildirdi.


  Makarna tüketimi arttı

Türkiye’de 1990 yılların başında 4,3 kilogram olan kişi başına düşen makarna tüketiminin, sürekli artış göstererek 2006’da 5,8 kilograma yükseldiği bildirildi.


  Otomotivin ihracat hedefi 17 milyar dolar

Geçen yılı rekor ihracatla lider kapatan otomotiv sektörünün, 2007’de 17 milyar dolarlık ihracat hedeflediği bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004