Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fener tarih yazacak

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, UEFA Kupası 3. tur rövanş maçında deplasmanda AZ Alkmaar maçından tarihe altın sayfalar ekleyen bir sonuçla geleceklerini söyledi. Mosturoğlu, "Oradaki maçı tüm Türkiye için oynayacağız. Büyük bir iş başaracağız" dedi.


Trabzon'a Umut doğdu

Trabzonspor'un genç yıldızı Umut, Denizlispor'a attığı 3 golle bu sezon bordomavili takımda bir maçta 3 gol atan ilk oyuncu oldu.

Vestel Manisa sezon başını özlüyor

Süper Lig'de 2006-2007 sezonuna çok başarılı bir giriş yapan Vestel Manisaspor'da, 10. haftada başlayan kötü gidişin önüne geçilemiyor.


  Emre: Kalbimde bir korku yok, çünkü ırkçı değilm

İnglitere Premier Ligi takımlarından Newcastle'ın orta saha oyuncusu Emre Belezoğlu, son günlerde hakkında ortaya atılan ırkçılık suçlamalarına yanıt verirken, ''Ben ırkçı değilim'' dedi.


  Şampiyonlar sahaya çıkıyor

Avrupa futbolunun en büyük takımlarının mücadele ettiği Avrupa Şampiyonlar Ligi, bugün yapılacak 4 maçla başlayacak.


  Mehmet'li All-Star şov

Tüm dünyada basketbolseverlerin ilgiyle takip ettiği NBA All-Star karşılaşmasında Batı karması, Doğu karmasını 153-132 yenerken, Batıda oynayan Utah Jazz'ın Türk yıldızı Mehmet Okur, 14 dakikada 4 sayı atarak tarihe geçti..


  Mehmet: Her yıl oynamak isterim

Salt Lake Tribune gazetesi, ABD Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) All-Star maçında forma giyerek Türk basketbol tarihinde bir ilke imza atan Mehmet Okur'u defans yönüyle övdü


  Konyaspor gençlere yatırımın meyvesini alıyor

Konyaspor, 90 dakika mücadeleyi bırakmayan bir takım oluşturup, Beşiktaş'a karşı ilk galibiyetini alarak, gençlere yaptığı yatırımın meyvesini aldı.


  Palmeiras: Alex'e kapılarımız açık

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Alex de Souza'nın Brezilya'ya dönme ihtimali, eski kulüpleri Cruzeiro'dan sonra Palmerias'ı da harekete geçirdi.


  Yunanistan maçına Türk seyirci yok

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri (C) Grubu'nda Türkiye ile Yunanistan arasında yapılacak iki maçta da konuk takım seyircileri için yer ayrılmayacağı açıklandı.


  Fenerbahçe aradakı farkı açıyor



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004