Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Nisan 2007
Mehmet Fırıncı ve Mehmet Kutlular ; Mehmet Emin Birinci'yi anlattı...indirmek ve dinlemek için tıklayınız

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Filistin’e boykot kaldırılsın

Uluslar arası yardım kuruluşu Oxfam, Avrupa Birliği’nin Filistin’e uyguladığı ekonomik boykotu kaldırmasını istedi. Oxfam Başkanı Jeremy Hobbs, AB Dışişleri Bakanları’nın 23-24 Nisan’da Lüksemburg’a gerçekleştireceği toplantıya değinerek, “AB dışişleri bakanları gelecek toplantıda Filistinliler’in AB’ye olan inancını yeniden sağlama fırsatını kaçırmamalılar” dedi.


Filistin kampı BM temsilcisini şok etti

Lübnan’da bulunan Filistin kampını ziyaret eden Birleşmiş Milletler Çocuk ve Silahlı Çatışmalar Özel Temsilcisi Radika Coomaraswamy, gördüğü manzara k

Irak Meclisi saldırıyı kınadı

Iraklı milletvekilleri, önceki gün parlamento binasında meydana gelen intihar eyleminin ardından dün olağanüstü oturumda bir araya geldiler. Saldırıda


  “Büyükanıt’ın açıklaması gerilimi arttıracak”

İngiliz gazetelerinden Financial Times, önceki günkü basın toplantısında Kuzey Irak’a sınır ötesi operasyon yapılması gerektiğini söyleyen Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt’ın bu sözlerinin Türk ve Kürt liderler arasındaki söz düellosuyla başlayan gerilimi daha da tırmandırabileceği yorumunu yaptı.


  Barzani’nin sözleri Kürtlere zarar veriyor

Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Sadettin Ergeç, Irak Kürdistan Demokrat Partisi (IKDP) Lideri Mesut Barzani’nin Türkiye’ye yönelik açıklamalarının, ‘’en çok Kürtlere zarar verdiğini’’ söyledi. Ergeç, Irak’ın kuzeyindeki yönetimin özellikle Türkiye’ye ile iyi ilişkiler kurması gerektiğini belirtti.


  Çin, Japonya arasında “beyzbol diplomasisi”

Japonya’ya tarihi bir ziyarette bulunan Çin Başbakanı Ven Jiabao, bu ülkenin bir numaralı sporu beyzbolu oynayarak Japonların gönlünü fethetti.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004