Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Gazze’de katliâm korkusu

Filistin Başbakanı İsmail Haniye, Gazze’nin Secaiye bölgesinde, milletvekili Halil Haya’nın evine yapılan ve en az 8 kişinin öldüğü saldırı ve ardından düzenlenen saldırılardan sonra Filistin televizyonunda yaptığı açıklamada, Filistin halkının korkunç bir katliâmla karşı karşıya bulunduğunu, işgal kuvvetlerinin, kadınlar ve çocuklar dahil sivilleri hedef aldığını, tesisleri yerle bir ettiğini belirtti.


Lübnan’da patlama ve çatışma

Lübnan’ın kuzeyinde bulunan Filistin mülteci kampındaki El Kaide örgütü bağlantılı militanlar ile askerler arasındaki çatışmaların ikinci gününde 8 ki

Tahrik mi, komplo mu?

Danimarka’nın başşehri Kopenhag’daki ünlü Denizkızı heykeline kimliği belirsiz kişiler tarafından kara çarşaf giydirildi.


  Savaş mağduru çocuklara moral

Saldırıların ve şiddetin hüküm sürdüğü Irak’ta, savaş yüzünden anne ve babasını yitirmiş çocukların düzenlenen bir kermesle gönülleri alındı. Tamamı saldırılarda anne ve babasını kaybeden çocuklardan oluşan okuldaki törende duygusal anlar yaşandı.


  Sürgündeki liderler gün sayıyor

Pakistan’ın sürgündeki eski başbakanları Benazir Butto ve Navaz Şerif, Pakistan Cumhurbaşkanı Pervez Müşerref’in aksi yöndeki açıklamalarına rağmen, yakında ülkeye dönebileceklerini belirttiler.


  Hekim kanser tedâvisi görüyor

ABD’de yapılan testler sonucunda akciğer kanseri teşhisi konulan Iraklı önde gelen Şiî lider Abdülaziz El Hekim’in İran’da tedavisine başlandığı bildirildi.


  ‘Ahırdan meclis’ dedi, azledildi

Afganistan’da, meclisin “ahırdan daha kötü” olduğunu söyleyen kadın milletvekili görevinden azledildi.


  Hicaz Demiryolu yenileniyor

İngiltere’de yayınlanan The Times Gazetesi, 1916’da Arabistanlı Lawrence’ın sabotajları sonunda kullanılamaz hale gelen Osmanlı İmparatorluğu’nun en önemli ulaşım güzergâhlarından Hicaz Demiryolu’nu canlandırma projesi için ilk adımın atıldığını duyurdu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004