Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Enerjiye yatırım şart

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Yusuf Günay, önümüzdeki 13 yıl içinde enerji sektörüne 128-130 milyar dolarlık yatırım yapılması, bunun da 100 milyar dolarının elektrik enerjisine ayrılması gerektiğini kaydetti.


Yüzde 25 peşinat ve faizler yüksek

Pennslyvania State Üniversitesi Gayrimenkul Çalışmaları Enstitüsü Araştırma Direktörü Prof. Abdullah Yavaş, konut kredilerinde yüzde 25 minimum peşina

Tüzmen: Seçim dönemini rahat geçiririz

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, dış ticarette herhangi bir problem yaşanmadan seçim döneminin rahatlıkla geçirileceğini düşündüğünü bildirdi. Türkiye’nin


  Buğday rekoltesi yüzde 15 düşecek

Çukurova yöresinde buğday rekoltesinin geçen sezona göre yüzde 10-15 oranında düşük gerçekleşeceği bildirildi.


  4 milyon dönüm ayçiçeği ekildi

Trakya Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (Trakya Birlik) Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen, 2007 yılı sezonu ayçiçeği ekiminin tamamlandığını belirterek, ‘’Trakya bölgesinde 4 milyon dönüm alanda ayçiçeği ekimi yapıldı’’ dedi.


  Ev sahibine ‘kiracı’ sorgusu

Maliye Bakanlığı, bu yıl Mart ayında verilen kira vergisi beyannamelerinde adı geçmeyen ya da kiradaki konut sayısı ve geliri azalan ev sahiplerine, ‘’Kiracına ne oldu?’’ demeye hazırlanıyor.


  ABD’nin taksisi Türkiye’den

Karsan Otomotiv, ABD ve Kanada’da satılmak üzere tasarlanmış yeni bir taksi modelinin nihaî mühendislik çalışmaları ve 10 yıl süreyle Karsan’da üretimi için mutabakat metni imzaladığını açıkladı. Nihaî anlaşmaların 15 Eylül 2007’ye kadar imzalanması hedefleniyor.


  IMF’ye 5 milyar dolarlık özelleştirme sözü

Türkiye, IMF’ye, 2007 yıl sonu itibariyle yıllık en az 5 milyar dolar özelleştirme geliri sağlanacağı taahhüdünde bulundu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004