Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Cari açık endişesi

Yükselen ekonomilerin zorlu bir dönemle karşı karşıya bulunduğu, en çok endişe duyulan ülkelerin arasında Türkiye’nin de yer aldığı bildirildi. Danske Bank’ın kıdemli analisti Lars Christensen, “Özellikle Türkiye, Güney Afrika, Macaristan ve İzlandiya konusunda kaygılıyız. Bunun nedeni de bu ülkelerin büyük cari açıkları” dedi.


Piyasalar toparlanıyor

ABD’deki yüksek riskli mortgage piyasasındaki sıkıntıların, büyük yatırım fonlarını zorlamasıyla ortaya çıkan küresel dalgalanma, önceki gün ABD Hazin

Faizler düşürülsün

Türkiye Dış Ticaret Derneği (TURKTRADE) Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Koçtürk, faiz hadlerinin, içinde bulunulan dönemin oluşturduğu uygun şartlardan


  İnşaatta canlılık için çözüm teklifi

MÜSİAD İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu Başkanı M. Zeki Kaldırım, inşaat ve yapı malzemeleri sektöründeki canlılığın artırılarak işsizlik yangınının söndürülebileceğini söyledi.


  ADSL yüzde 45 ucuzladı

Türk Telekom, toptan ADSL ve veri akış erişimi tarifelerinde yüzde 45’e varan oranlarda indirime gitti.


  Teknosa, müşterisini memnun edecek

Teknosa, Türkiye’de ilk kez uygulanan “Memnuniyet Garantisi” sistemini düzenlediği basın toplantısı ile kamuoyuna tanıttı.


  Çin’liler, Türkiye’de yatırım yapacak

Çin kendi firmaları için belirlediği ‘’dünyada yatırım yapmak için en uygun kentler’’ listesine ‘’Ankara, İstanbul ve İzmir’’i de aldı.


  Çiftçi, damla sulamaya geçiyor

Yaşanan kuraklık ve damla sulama kredisinin verilmesiyle çiftçiler damla sulamaya yoğun ilgi gösteriyor.


  Törene erteleme

ANKARA - Türkiye-Yunanistan Doğal Gaz Boru Hattı Projesi kapsamında bu ay planlanan doğal gaz akıtma töreninin Yunan tarafının isteği doğrultusunda erteleneceği bildirildi.


  Ölüm teminatı 80 bin YTL oldu

Zorunlu Karayolu Taşımacılık Malî Sorumluluk Sigortasında, otomobil, minibüs ve otobüsler için tedavi giderleri ile sakatlanma ve ölüm teminatı, kişi başına 80 bin YTL olarak belirlendi. Bu tutar daha önce 60 bin YTL idi.


  Kefeli, ilk mağazasını Metrocity’de açıyor

Bisse’yi gömlek markası yapan İbrahim Kefeli, kendi adını verdiği yeni erkek giyim markasının ilk mağazasını ay sonunda Metrocity’de açıyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri