Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Millîler, 2008 için son kez toplanıyor

(A) Millî Takım, 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu’nda 17 Kasım'da deplasmanda Norveç ve 21 Kasım'da İstanbul’da B. Hersek ile yapacağı son iki maç öncesi bugün toplanıyor.


F. Bahçe, ligde de üç puan peşinde

Şampiyonlar Liginde bu yıl başarılı sonuçlar alan F. Bahçe, ligde de seriye devam etmenin peşinde. Sarı-lacivertliler gündüz maçında güçlü Kayserispor

Moralsiz G. Saray, Korkmaz’a karşı

Hafta içinde oynadığı UEFA Ligi karşılaşmasında Helsinborg’a kendi sahasında kaybederek taraftarını üzen G. Saray, Süper Ligde eski kaptanı Bülent Kor


  Carlos, Realli yöneticileri suçladı

Real Madrid’de 11 yıl forma giydikten sonra 2007-2008 sezonunun başında Fenerbahçe’ye transfer olan Breziyalı futbolcu Roberto Carlos, İspanyol Marca gazetesinde yeralan röportajında, eski kulübünün yöneticilerini sert dille eleştirdi.


  Sivas’ta millî gurur

Sivasspor’da, (A) Milli Futbol Takımı kadrosuna 3 oyuncu vermenin gururu yaşanıyor. Ligde aldığı başarılı sonuçlarla spor kamuoyunun beğenisini toplayan Sivasspor, başarısı ile (A) Milli Futbol Takımı teknik direktörü Fatih Terim’in de dikkatini çekti.


  M. Okur’dan 13, Hidayet’ten 21 sayı

NBA’de Mehmet Okur’un formasını giydiği Utah Jazz, deplasmanda Seattle Supersonics’i 103-101 yenerken, milli basketbolcu karşılaşmada 13 sayı attı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri