Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Görüş

Antalya zirvede

TFF 1. Liginde zevkli ama gol yollarında kısır bir haftayı geride bıraktık. K. Erciyes, Diyarbakır'ı tek golle geçerken, Kocaeli ve Sakarya yenişemedi. Samsun'da sürpriz yapan İstanbulspor ise bu ligin ne denli çetin gececeğini gösteriyor. Elazığspor ilk iç saha maçında Eskişehir'e seyircisi önünde mağlup olurken, Malatya sayısız gol pozisyonlarından faydalanamayarak beraberlikle şehre döndü.

Bu ligde 3 veya 4 hafta sonra dengeler değişebilir. Nihayetinde 13. Malatyaspor ile 4. sıradaki Kartalspor arasında sadece 9 puan olması bu ligin son haftaya kadar çok çetin geçeceğinin göstergesidir. Antalyaspor, Mardin deplasmanında aldığı 2-0 lık skorla 34 puana ve liderliğe ulaştı. Kocaelispor Süper Lig için transfere devam ediyor. Tecrübeli golcü Ahmet Dursun'la anlaşma sağladılar. Körfez ekibinin bu sene geçen senelere nazaran daha iyi performans sergilediğini belirtmek isterim.

Ligin üstü gibi altıda tam bir ateş çemberi durumunda. İstanbulspor deplasmanda Samsunspor'u mağlup ederek bu ligde kalıcığını ispatladı. Elazığspor ilk yarı sahasının bakımda olması sebebiyle tüm maçlarını deplasmanda oynamıştı. İkinci yarı ben onlardan çok ümitliydim. Ancak daha ilk maçtan, yani Eskişehirspor'la oynanan karşılaşmadan mağlup ayrılmaları Gakkoşları bir hayli üzdü. Malatyaspor'un ilk maçında yeni transfer Tayfun hem gol attı, hem de bu takıma ne denli faydalı olabileceğini gösterdi. Sayısız gol pozisyonlarını harcayan Malatyaspor 1 puana razı olarak evine döndü.

Bu hafta Altay ile Karşıyaka arasında İzmir derbisi yaşanacak. Lütfen, bu maçta futbol seyretmek istiyoruz. Bunun için yönetici arkadaşların daha ılımlı olmaları ve taraftarlarını da o maça motive etmeleri gerekecek sanırım. Spor kardeşliktir, dostluktur.

Said YALÇIN

18.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

 Son Dakika Haberleri