Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

YENİ BAŞKAN KİM OLACAK?

FIFA Onursal Asbaşkanı David Will Futbol Federasyonu genel kurulunun Mayıs ayının ilk haftasında yapılmasını istedi. Ancak oylamaya katılan 241 delegeden 192'si 14-15 Şubat tarihlerinde seçimli olağanüstü genel kurul toplanmasından yana oy kullandı. 48 delege seçime 'hayır' dedi, 1 oy geçersiz sayıldı.


Ulusoy: Kalırsam Avrupa'da final oynarız

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, dün toplanan genel kurulun ''olağanüstü'' olması gerektiğini belirterek, hukuki bir hata yapıldığını savundu.

Fenerbahçe 3 maçlık gurbete çıkıyor

Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda üst üste deplasman maçlarına çıkacak Fenerbahçe'yi zorlu bir hafta bekliyor.


  Bermek: Adayım

Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nun Ankara'da seçim kararı almasından sonra, ilk seçimi 1 oyla kaybeden Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlık adayı Ayhan Bermek, seçimlerde tekrar aday olduğunu açıkladı.


  İlhan Cavcav: Ulusoy iyi işler yaptı

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, "Haluk Ulusoy gerçekten çok başaralı işler yaptı, ancak bu genel kurulun tarihi konusunda, yanındaki arkadaşlarının yanlış yönlendirmesi de olabilir, alınan karar ikinci bir genel kurulun yapılmasını gerektirdi" dedi.


  Trabzon'da tek yabancı Yattara

Süper Lig'de son yıllarda kadrosunda bulunan fazla yabancı oyuncu sayısı nedeniyle yabancı transferinde sıkıntı yaşayan bordo-mavililerde, yabancı sayısı 3'e kadar düştü.


  Emre'nin yeni hocası Kevin Keegan oldu

Milli futbolcumuz Emre Belezoğlu'nun top koşturduğu İngiltere Birinci Futbol Ligi takımlarından Newcastle United teknik direktörlüğüne getirilen Kevin Keegan, daha önce de çalıştırdığı kulübün ''yarım kalan işlerini'' tamamlayacağını söyledi.


  HAKEMLER AÇIKLANDI

9 Ocak Cumartesi:

3.30 İstanbul B.B-Sivas: Vedat Yüksel

15.00 Trabzon-OFTAŞ: Oktay Demiray

19.00 Beşiktaş-Kasımpaşa: Aytekin Durmaz


  Sivas'ın soğuğu hakemi de ısırdı

Süper Lig'deki Sivasspor-Trabzonspor maçı sırasındaki soğuk hava, futbolculardan sonra hakem Selçuk Dereli'nin kulaklarını da yara etti.


  Kayseri 5 golle moral buldu

Kayserispor'un, Fortis Türkiye Kupası'nda Alanyaspor'a 5 gol atarak ligdeki Konyaspor maçı öncesi moral bulduğu bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri