Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

BM'den Gazze uyarısı

BM Genel Sekreteri Ban Ki-Moon'un İnsanî İşlerden Sorumlu Yardımcısı John Holmes, İsrail'in Gazze'ye sınır geçiş noktalarını kapatmasının Gazze'deki insanî durumu daha da kötüleştirdiğini belirterek, geçiş noktalarının açılması çağrısında bulundu.


Irak'ın güneyi kana bulandı

Irak'ın güneyindeki Basra ve Nasiriye şehirlerinde bir Şiî tarikatı üyeleriyle güvenlik güçleri arasında öğle saatlerinde çıkan ve hâlâ devam eden çat

Burns istifa ediyor

ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, bakanlığın üç numaralı yetkilisi olan siyasî işlerden sorumlu Bakan Yardımcısı Nick Burns'un Mart'tan itibaren


  El Kaide üyelerine ömür boyu hapis

ABD'nin Singapur ile Filipinlerdeki büyükelçiliklerine bombalı saldırı planlayan Kanadalı El Kaide üyesi Muhammed Mansur Cabarah, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.


  İngiltere 'İslâmî terör' demeyecek

İngiltere artık "İslâmî terör" değil, "İslâm karşıtı hareket" diyecek. Ülkede Müslümanların müdahil olduğu terörü görüşen hükümet, yeni stratejisi gereği ilk olarak retoriğini değiştirmeyi kararlaştırdı.


  "Zorbalara karşı birleşin"

Afganistan lideri Hamit Karzai, Müslümanların, İslâm adına intihar saldırıları düzenleyen "zorbalara" karşı birleşmesini istedi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri