|
SÜPER Lig'de deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 yenen Trabzonspor'da, kulüp futbol şube sorumlusu İhsan Alioğlu, oyuncularının istekliliğinin galibiyette önemli etken olduğunu söyledi.
Alioğlu, yaptığı açıklamada, ligde 6. sırayı bırakmamak, prestij ve havuz sistemindeki paylaşımın değerlendirilmesi açısından İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına iyi bir motive ile çıktıklarını belirterek, ''Bu bakımdan galibiyet aldığımız için sevinçliyiz. Trabzonspor, altıncılığı garantilemiştir. Oyuncularımız iyi niyetle mücadele ettiler. İstekliydiler, bu galibiyette etkendi. Formayı bulan oyuncuların aşırı istekliliği, ben bu takımda kalmak istiyorum, faydalı olmak istiyorum deyişleri vardı. Üst düzey futbol olmasa da kazanma arzusu üst düzeydi'' dedi.
Bordo-mavili taraftarların deplasmanda oynamalarına karşın gösterdiği ilgiden son derece memnun olduklarını ifade eden Alioğlu, ''Bizi asıl sevindiren tablo, tribünlerdeki Trabzonspor taraftarının takımına olan desteği ve kararlığıydı. Bu takımın geleceğinin iyi olacağını umut eden taraftar kitlesinin gelecek yıla yaptığı yatırım gibiydi. Yönetim kurulunu bu durum motive ediyor, sorumluluk duygusunu yükseğe taşıyor'' diye konuştu.
Alioğlu, ligin son maçında sahalarında Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını kaydederek, ''Fenerbahçe maçı bizim için derbi maçıdır. Derbi maçları önem arz eder, Fenerbahçe maçları daha büyük önem arz eder. Bu hafta sezonun son maçı ise de disiplini bozmadan kararlılıkla hafta sonundaki maça hazırlanacağız'' diye konuştu.
|