"Gerçekten" haber verir 21 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Otomobil

Arabam geniş olsun diyenlere

Küçük yaşlarımdan skodayı önde bagajı arkada motoru ile hatırlarım. O zamanlarda skoda, pek bilinmeyen bir markaydı. Bu güne geldiğinizde şunu açıklıkla söyleyebilirim ki Skoda, Doğuş ailesinin kalitesini ve tecrübesini ruhuna yansıtmıştır. Adeta Wolsvagen bir aracı kullanıyormuşsunuz hissini yaşıyorsunuz.



Volkswagen Ticarî’den yılın fırsatı

Volkswagen Ticarî Araç 2008 model yılının son fırsatını sunuyor. Sınırlı sayıda araç için geçerli olan kampanya kapsamında Volkswagen Caddy Kombi'ye 34.490 YTL'den başlayan fiyatlar ile sahip olmak mümkün.



Hırsızlığa karşı en iyi koruyan marka yine Audi oldu

ALMAN lüks otomobil üreticisi AUDI AG, Avrupa'nın önde gelen araç güvenliği enstitülerinden Thatcham'ın İngiliz Sigorta Birliği Otomobil Güvenliği Ödülleri'nde, üst üste ikinci defa hırsızlığa karşı 5 yıldızlı güvenlik sunan en geniş ürün yelpazesine sahip otomobil üreticisi seçildi!



Yeni Nissan Navara “New Edition” satışta

NISSAN Navara, lüks 4x4' lerde sunulan deri döşeme, sunroof, otomatik vites ve perde hava yastıkları gibi üstün özelliklerini 144 PS ve 171 PS güç üreten 2.5 lt.'lik dizel motor ve 6 ileri düz / 5 ileri otomatik vites desteğiyle sunuyor.



“Persona” Endonezya’da sahneye çıktı

PERSONA modelinin Endonezya'daki tanıtımını; Uluslararası Motorshow'da Proton Yönetim Kurulu Başkanı Dato Zainal Abidin yaptı. Proton, Endonezya pazarına 2007 yılı Mart ayında Savvy ve Gen 2 modelleriyle ilk olarak girmişti. 5'inci modeli olarak da "PERSONA" modelini tanıttı.



KIA’dan, özel yaz kurtaran kampanya

KIA, 15 Temmuz - 15 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak yaza özel bir servis kampanyası başlattı. Kampanya süresince işçiliklerde % 25, orjinal yedek parçada % 30'a varan indirimlerin yanı sıra, garanti dışındaki araçların mekanik onarım işçiliklerinde % 50 oranında indirim uygulanıyor.



 
GAZETE 1.SAYFA

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır