"Gerçekten" haber verir 25 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş 56 milyon YTL harcadı

2008-2009 sezonu ilk transfer döneminde şimdiye dek 6'sı dış, 3'ü iç transfer olmak üzere toplam 9 futbolcuyla masaya oturan ve anlaşan Beşiktaş, bu transferlere 5 yıllık süreçte toplam 56 milyon 785 bin YTL ödeyecek.


TRANSFER ÜCRETLERİ

Tomas SIVOK: 4 artı 1 yıllık sözleşme. 4 sezon için 800 bin Avro garanti para. Opsiyonlu yıl olan 2012-2013 sezonu için 1 milyon 200 bin garanti para.

Güiza: Semih bana çok yardımcı oluyor

FENERBAHÇE'NİN Shakhtar Donetsk'i 2-1 yendiği özel maçta takımının 2. golünü kaydeden yeni transferi Daniel Güiza, Semih'le birlikte oynamaktan memnun


  UEFA, Sivasspor'u kızdırdı

SİVASSPOR Teknik Direktörü Bülent Uygun, UEFA'nın internet sitesinde Sivasspor için ''balon'' benzetmesi yapılmasını kınadı.


  Meira: G.Saray'a para için transfer olmadım

ALMANYA Birinci Ligi takımlarından VfB Stuttgart'tan Galatasaray'a transfer olan Portekizli oyuncu Meira, kendisinin, yüksek hedefleri olan profesyonel bir futbolcu olduğunu söyledi.


  Trabzon'da Gökhan Ünal'ın sakatlığı korkuttu

Trabzonspor'un forvet oyuncusu Gökhan Ünal, çift kale maçta sakatlık geçirdi. Takım kaptanı Hüseyin ile girdiği mücadelede sol ayağına darbe olan Gökhan Ünal, acıyla yere yığıldı.


  Senna F.Bahçe'nin 3,5 milyon Avro'luk teklifini reddetti

İSPANYOL spor gazetesi Marca, Villarreal takımının futbolcusu Marcos Senna'nın, Fenerbahçe'den gelen 3.5 milyon Avro'luk transfer teklifini reddettiğini yazdı.


  MTK maçına Belçikalı hakem

FUTBOLDA Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda, Fenerbahçe'nin, Macaristan temsilcisi MTK Budapeşte ile 30 Temmuz Çarşamba günü Şükra Saracoğlu Stadında saat 21.00'de oynanacak ilk maçı Belçika'lı Serge Gumienny yönetecek.


  Aurelio Real Betis'in ilk maçını merdivenden izledi

İSPANYA 1. Futbol Ligi takımlarından Real Betis, oynadığı ilk hazırlık maçında 3. lig takımlarından Atletico Sanluqueno'yu 3-0 yenerken, Mahmet Aurelio'nun kadroya alınmaması dikkati çekti.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır