"Gerçekten" haber verir 04 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Otomobil

Sportif ruh, TSİ motorda can buldu

Otomobil tutkunu gençlerin orta sınıfta hayal ettikleri araçlar genelde opel astra ve Peugeot modelleri olmakta. Bu otomobiller kompakt ve dinamik yapısı ile gençleri kendine cezb etmekte. Birde ekstra modifiye ile aracına aşık olanları bile görebilirsiniz. Gençlerin beğenisini toplayan araçların bir üst segmentinde ise volkswagen golf ve seat leon vardır.



Mercedes G serisi, GLK’ya terfi etti

MERCEDES-BENZ yeni Mercedes-Benz GLK modeliyle kompakt SUV segmentine giriyor. İlk kez Nisan 2008'de Auto China Fuarı'nda sergilenen GLK, gerek işlevsel ve cazip tasarımı, gerekse teknik özellikleriyle bu segmente yeni bir boyut katıyor.



Peugeot'da yeni atama

YENİDEN yapılanma sürecinde, Peugeot Türkiye bünyesinde, Genel Müdür Jean-Pierre VIEUX'nün kararı ile kurumsal iletişim stratejisini geliştirme kararı alındı. Peugeot Türkiye, bu hedef doğrultusunda Basın ve Halkla İlişkiler Departmanı'nı kurdu.



Ford Cargo ile Ramazan bereketi

FORD Otosan, Ramazan Erzak Paketi Hediyeli Servis kampanyası ile, garanti süresi biten bütün Ford Cargo araçların periyodik bakımlarını ve onarımlarını gerçekleştirmek için Ford yetkili servislerine çağırıyor. Ford Cargo araç sahipleri araçlarının bakımlarında yalnız değiller.



Citroën'in yenilenen ticarî araçlarıyla yola devam

Citroën'in 2007 yılında gerçekleştirdiği ticarî araç atak planı kapsamında yenilenen ticarî araçlarını müşterilerine daha yakından tanıtmak amacıyla 25 Temmuz 2007 - 13 Eylül 2007 tarihleri arasında düzenlenen Ticarî Araç Roadshow önemli bir başarı yakaladı.



Hyundai desteğiyle Kore yemekleri ziyafeti

HYUNDAI Otomotiv Grubu'nun Mayıs ayında tüm dünya çapında başlattığı "Happy Move - Mutlu Hareket" isimli Kurumsal Sosyal Sorumluluk aktiviteleri dahilinde, üniversitelerde öğrenim gören 500 gönüllü öğrenciden 16 tanesi, Kore Yemekleri ve Kültürü'nü tanıtmak amacıyla Türkiye'yi ziyaret etti.



 
GAZETE 1.SAYFA

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır