"Gerçekten" haber verir 04 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Galatasaray'ın riskli transferi

GALATASARAY'IN yeni transferi İtalyan kaleci Morgan De Sanctis, takıma katıldıktan sonra ilk değerlendirmelerini resmi sitemize ve Galatasaray TV’ye yaptı. Galatasaray’da edindiği ilk izlenimden çok memnun olduğunu söyleyen De Sanctis, yıl boyunca elinden geleni yaparak iyi bir sezon geçirmeyi hedeflediğini ve Galatasaray’ın başarılarının bir parçası olmayı istediğini ifade etti.


Sivok: Beşiktaş'ta çok güzel arkadaşlık var

BEŞİKTAŞ'IN Çek futbolcusu Tomas Sivok, siyah beyazlı kulübün yönetici ve taraftarlarını tatmin etmek için elinden geleni yapacağını söyledi.

Şeref Pekin'die jübile yapıyor

2008 Pekin Olimpiyat Oyunları'na katılacak Grekoromen Güreş Milli Takımı'nın kaptanı Şeref Eroğlu, olimpiyatlarda madalya kazanmanın çok zor ve bir o


  Hakem semineri bugün Silivri'de başlıyor

FUTBOL Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından 2008-2009 sezonunda görev yapacak hakemler için düzenlenen eğitim programları Üst Klasman Hakem ve Yardımcı Hakem Semineri ile devam ediyor.


  Yalova Belediye Başkanı bayan güreşçiyi ödüllendirdi

YALOVA Belediye Başkanı Barbaros Binicioğlu, İstanbul'da yapılan Dünya Gençler Güreş Şampiyonası'nda 44 kiloda gümüş madalya kazanan Sümeyye Sezer'i ödüllendirdi.


  Turnuva düzenleyip engelli gence akülü motosiklet alındı

ADANA'NIN Ceyhan ilçesinde bir yerel radyonun, programcı olarak görev yapan engelli çalışanına akülü motosiklet alınması amacıyla düzenlediği ''Dayanışma için futbol turnuvası'' sona erdi.


  "Cap İstanbul" yarışları 14 Eylül'de start alacak

AKDENİZ'İN en uzun parkurlu açık deniz yelken yarışı olan ''Cap İstanbul'', bu yıl 14 Eylül'de Fransa'nın Nice kentinden start alacak.


  F.Bahçe, 4 G.Antep'li genci altyapı seçmelerine çağırdı

FENERBAHÇE Kulübü Gaziantep Futbol Okulu'nda eğitim gören minik yıldızlar, seçmeler için Fenerbahçe Dereağzı Tesislerine davet edildi.


  Bursa Sloven İliç'in peşinde

BURSASPOR yönetiminin Real Betis'te oynayan Sloven sağ kanat oyuncusu Branko İliç'i kiralamak için girişimde bulunduğu bildirildi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır