"Gerçekten" haber verir 18 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Otomobil

Hyundai ‘i10’nu keşfedin

Gün geçmiyor ki otomobil dünyasında yenilikler olmasın. Düne kadar imkânsız olarak bakılan tasarım ve teknolojiler artık elimizin altında. Bir zamanlar en üst donanım paketinde sunulan konfor artık bir çok araçta mevcut. Bu açıdan en iyisine sahip olsanız da bir gün demode olacağı aşikâr. Hyundai yeni "i" konseptinin 2. aracını Türkiye'de pazara sundu.



308 CC ile gökyüzünün keyfi

2008 yılının 2. yarısında Avrupa pazarına sunulan 308 CC'nin 2009 yılının ilk yarısında Türkiye pazarına sunulması planlanıyor. Hem coupe hem de cabriolet konfigürasyonda son derece akıcı stili ile dikkat çeken 308 CC'nin kusursuz hatları ile göz kamaştırıyor.



Captiva veya Epica alanlara navigasyon hediye

SUV segmentinin en iddialı modellerinden Chevrolet Captiva ve Üst Orta sınıf temsilcisi Chevrolet Epica'da "Entegre kameralı ve bluetooth'lu Mio navigasyon cihazı" Ağustos ayında satın alan bütün müşterilere hediye ediliyor.



Bir Çin markası daha Türkiye’de

Türkİye'nİn en köklü kuruluşlarından Anadolu Grubu, otomotiv sektöründeki uzun yıllara dayanan deneyim ve profesyonel yaklaşımını Türkiye'ye yepyeni bir otomobil markası getirerek başka bir seviyeye taşıyor.



Hyundai Matrix yenilenen yüzüyle dünyada

HyundaI'nİn bütün dünya için sadece İzmit Fabrikası'nda üretilen MPV-B segmentindeki modeli Matrix, yenilenen yüzüyle Türkiye ve dünya yollarına çıktı. Yeni tasarımıyla daha da çekici bir görünüme kavuşan Matrix'in, Türkiye ve Avrupa pazarında bütün özellikleriyle daha da fazla müşteriye ulaşması planlanıyor.



Ticaretin yıldızları Türkiye’yi dolaştı

12 MayIs - 24 Temmuz 2008 tarihleri arasında gerçekleştirilen ve Türkiye'nin 33 ilini kapsayan Fiat Ticarî Araçlar Roadshow'u sona erdi. Fiat Doblo'nun sınırlı sayıda üretilecek olan Carioca versiyonunun da tanıtıldığı Türkiye turu kapsamında 6 bin 500'e yakın müşteri, ticaretin yıldızlarını test etti.



Yeni Caddy Life’ı seveceksiniz

Volkswagen Caddy'nin fonksiyonelliği ve konforu Yeni Caddy Life ile daha da pekişiyor. Yeni Caddy Life şık dış görünümü ve ilâve konfor ekipmanları ile dikkat çekiyor.



 
GAZETE 1.SAYFA

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır