"Gerçekten" haber verir 10 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Millî gelirin üçte biri batık bankalara gitti

Dünya Ekonomik Forumu tarafından hazırlanan rapora göre, 2000-2003 yılları arasında Türkiye, bankalara el koyma operasyonlarına millî gelirinin yaklaşık üçte birini harcadı.


Gerçek enflasyon yüzde 27

RAMAZAN ayında ihtiyaç sahibi üyelerine erzak yardımında bulunan Türkiye İşçi Emeklileri Derneği’nin (TİED) hesaplamalarına göre, aynı erzak paketinin

Banazlı köylüler göçü tersine çevirdi

UŞAK'IN Banaz ilçesine bağlı Hatıplar Köyünden, yıllarca Antalya’daki seralarda çalışmak üzere bu şehre göç eden köylüler, şimdi köylerinde kurdukları


  Orta Anadolu’da toprak reformu çalışması

TARIM Reformu Bölge Müdürlüğüne bağlı Yozgat, Kayseri, Kırşehir, Sivas ve Nevşehir illerinde tarım alanlarının daha verimli kullanılmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.


  Geçici orman işçileri, sürekli kadro istiyor

HAK-İŞ konfederasyonuna bağlı Öz Orman-İş Sendikası, yılda en fazla 6 ay çalıştırılan orman yangın işçilerinin, sürekli işçi kadrosuna alınması için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a mektup gönderdi.


  ATSO: Ermenistan ile ilişkiler geliştirilmeli

ARDAHAN Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Başkanı Latif Tosunoğlu, ‘’Ermenistan’la ilişkiler daha da ileriye götürülmeli’’ dedi.


  İlk otomotiv limanı hizmete hazır

TÜRKİYE'NİN ihracat şampiyonu otomotiv sektörü, ihtisas limanına kavuştu. Kocaeli’nin Yeniköy beldesinde kurulan, Türkiye’de sektörün tamamına açık ilk ve tek otomotiv ihtisas limanı ‘’Autoport Limanı’’da yılda 440 bin aracın ihracat ve ithalatı gerçekleştirilebilecek.


  Çin otomotiv devi Chery Sakarya’yı seçti

TÜRKİYE'DE fabrika kurmak için yer arayan Çin’in otomotiv devi Chery, üretim üssü olarak Sakarya’yı seçti.


  Hacı Sayid 40. yılını kutluyor

BAKLAVA sektörüne işçi olarak başlayan Gaziantepli Burhan ve Mehmet Dinçerler kardeşlerin kurduğu Hacı Sayid 40. yılını kutluyor.


  Güneydoğu’da sosyal kalkınma atağı

GAP Eylem Planı kapsamında başlatılan Sosyal Destek Programı (SODES) çerçevesinde hayata geçirilecek projelerle bölgenin sosyal kalkınması sağlanacak.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır