"Gerçekten" haber verir 17 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Sedan’da vücut bulan sportif ruh

22 YILDIR Türkiye distribütörü olan Mermerler Grubu'yla yollarını ayıran Mazda, Türkiye'de kendi şirketiyle faaliyetlerini sürdürme kararı aldı.



EN PRESTİJLİ ÖDÜL SKODA SUPERB'ENİN

SKODA Superb, 2008 yılında kazandığı birbirinden prestijli birçok ödüle Almanya'da aldığı "2008 yılı Altın Direksiyon" ve Avusturya'da aldığı "2008 Yılının En İyi ve En Popüler Aracı " ödüllerini de ekledi. Tanıtımı yapıldığı andan itibaren otomotiv pazarındaki popülaritesi sürekli artan Yeni Skoda Superb, 2008 yılında birbirinden prestijli birçok ödülü kazanarak kalitesini ispatladı. Alman Bild am Sonntag Dergisi tarafından düzenlenen, Avrupanın en önemli otomobil ödüllerinden biri olan "2008 Yılı Altın Direksiyon Ödülü"nü kazandı. Superb, orta üst sınıf araçlar kategorisinde yarıştığı altı rakibini geride bıraktı. Kullanım kolaylığı, ferahlık, ödediğiniz parasal bedeli en iyi alacağınız otomobil ve işçilik kalitesi dahil olmak üzere, çeşitli kriterleri değerlendiren otomotiv gazetecilerinin ve VIP üyelerin oluşturduğu jüri, şık tasarımı, boyutları arasındaki hassas dengesi , twindoor bagaj açma sistemi, AFS far sistemi ve sürücü diz güvenliği dahil 9 hava yastığı gibi ön plana çıkan üretici teknolojik çözümleri yönünden de en yüksek puanları verdi.



FİAT TİCARÎ ARAÇLAR'DAN, KAZANDIRAN KAMPANYA!

FIAT Ticarî Araçlar, Kasım ayı sonuna kadar sürecek olan cazip avantajlar sunan yeni bir satış kampanyasına start verdi. Kampanya kapsamında peşin alımlarda Fiat Doblo ve Fiat Fiorino model ailesi için peşin alım indirimleri sunuluyor. Alırken olduğu gibi kullanırken de kazandıran Fiat Ticarî Araçlar yelpazesinde yer alan Fiat Fiorino model ailesi 18 bin 670 YTL; Fiat Doblo model ailesi ise 19 bin 400 YTL'den başlayan peşin alım indirimli satış fiyatlarıyla dikkat çekiyor.



PEUGEOT'DA NAKİT AVANTAJI

KASIM ayında Peugeot'nun 2009 model bütün ürün gamında uygun fiyatlar ve nakit ödeme avantajı sunuluyor. Bu ay Peugeot Yetkili Satıcıları'na gelenler nakit ödeme seçeneğini seçtiklerinde Peugeot 207 modelinde 3.400 YTL'ye, Peugeot 308 modelinde 3.200 YTL'ye, Peugeot 407 modelinde ise 6.100 YTL'ye varan indirimlerden yararlanabiliyor. Peugeot 207 25.250 YTL'den, Peugeot 308 32.900 YTL'den ve Peugeot 407 44.500 YTL'den başlayan anahtar teslim fiyatlar ile sunuluyor. Türkiye'de üretilen ve "Van of the Year" seçilen Peugeot Bipper modelinde ise 1.000 YTL fark ile otomatik vitesli versiyon satın alma imkânı ve 18.240 YTL'den başlayan fiyatlar sunuluyor.



AUDI Q5, YOLLARA ÖDÜLLE ÇIKTI

OTOMOTİV sanayinin en prestijli ödüllerinden biri olan ve sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanan 'Altın Direksiyon'da, SUV sınıfının en iyi aracı seçilen Audi Q5, pazara sunulmasıyla ilk ödülünü almış oldu. Böylece Audi'nin 17. kez bu ödüle ulaşmasını ve bütün zamanların lideri olmasını sağladı. Bu yıl elde edilen ödülle, 1975 yılından bu yana yılın en iyi otomobillerine verilen "Altın Direksiyon" ödülünü, 33 yılda 17 kez kazanan Audi, böylece en başarılı marka da oldu. Audi, 2004'te Audi A6, 2005 yılında Audi Q7 ve geçen yıl Audi A4 ile bu ödülü kazanmıştı.



GOLF'UN 6. NESLİ, SHOWROOMLARDA!

VW'NİN kompakt sınıfta efsane haline gelen modeli Golf'ün 6. nesli, 35.900 YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Yeni Golf'ün "Tüm Zamanların En İyisi" olarak tanımlandığı ifade eden Doğuş Otomotiv VW Binek Araç Genel Müdürü Vedat Uygun, "Uzun süredir beklenen bu modelimiz yeniliklerinin yanı sıra uygun fiyatıyla da tüm rakiplerinin önünde yer alacak." dedi. Yollarla ilk tanıştığı 1974 yılından bu yana 26 milyonu aşkın bir satış rakamına ulaşarak kırılması zor bir rekora imza atan ve Volkswagen'in efsaneleşen modelleri arasında yerini alan Golf'ün 6. nesli Türkiye yollarında.



DİZEL OTOMATİK FİAT BRAVO TÜRKİYE'DE!

FİAT'IN kompakt hatchback sınıfında yer alan temsilcisi Fiat Bravo'nun hem dizel motorlu hem de otomatik şanzımanla kombine edilen versiyonu, 42 bin 200 bin YTL'den başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla ülkemizde de satışa sunuldu.



 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır