"Gerçekten" haber verir 18 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

ZİRVEYE YAKIN TAKİP

TÜRKCELL Süper Lig'e yaptığı kötü başlangıcın ardından, son haftaların en başarılı takımlarından birisi olan Fenerbahçe, zirve yarışında var olduğunu gösterdi.


Arda Turan taburcu edildi

İSTANBUL Büyükşehir Belediyespor maçında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Galatasaraylı futbolcu Arda Turan, taburcu edildi.

ARDA: HAYATIM BOYUNCA AĞZIMA ALKOL ALMADIM

BİR basın mensubunun, ''Yazılanlar mı seni rahatsız etti?'' şeklindeki sorusunu Arda, şöyle cevaplandırdı: ''Hayatım boyunca alkol kullanmadım, 'Her t


  Denizli iyimser ama


  İkili forvete dönmeli


  İlik nakli bekleyen G.Saray taraftarı kurtarılamadı

GALATASARAY taraftar grubu UltrAslan-Uni'nin temsilcisi, lösemi hastası Anıl Aydın, tedavi gördüğü Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Hematoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Ali Özcan,yaptığı açıklamada, lösemi hastası Anıl Aydın'ın enfeksiyona bağlı olarak tedavi sürecine cevap vermediği için önceki gece hayatını kaybettiğini söyledi.


  Aramo 2 bin okula voleybol direği hediye edecek

VOLEYBOLDA erkekler ve bayanlar birinci liglerinin sponsoru olan Aroma'dan bir destek de okullara geldi. Türk voleybolunun her alanına ve kademesine desteğini sürdüren Aroma, tabana yayılan yatırımlarını Voleybol Federasyonu tarafından gerçekleştirilen bir kampanya ile sürdürüyor. Federasyon tarafından başlatılan ve Aroma'nın sponsorluğunda gerçekleştirilen dev proje kapsamında 2 bin okula 1 takım voleybol direği, 1 adet file ve 3 adet top hediye kampanyası sürüyor.


  Macaristan'da bayan hentbolcular yumruklaştı

MACARİSTAN Bayanlar Birinci Hentbol Ligi'nde Szekzard-Erd arasında yapılan derbi maçı sonrasında, bayan oyuncular sahada yumruk yumruğa kavga etti. Szekzard'ın 35-32 galip geldiği karşılaşmada, Erd oyuncusu Zsuzsa Galhidi, maçın bitiş düdüğünün ardından, rakip takımın yıldız oyuncusu Nora Kovcsa'ya yumruk atınca, ortalık karıştı. Birbirine giren iki takımın oyuncularını, güvenlik ekipleri güçlükle ayırdı. Federasyon kavgacı hentbolcular hakkında ceza verileceğini açıkladı.



 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır