"Gerçekten" haber verir 20 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

KRİZ ÇETELERE YARIYOR

Ankara Organize Tekstil Sanayi Sitesi Başkan Yardımcısı Süreyya Kayıhan, küresel krizden yasadışı suç örgütleri ve çetelerin olumlu etkilendiğini belirterek, “Meşru kuruluşların kaynak bulmakta zorlandığı ortamdan istifade eden mafya, muazzam para kaynaklarını devreye sokarak, büyük miktarda mülk ve işyerinin sahibi oluyor” dedi.



“Kriz başladığı gibi aniden bitebilir”

Rusya Devlet Başkanı Dimitriy Medvedev, küresel ekonomik krizin başladığı gibi aniden sona erebileceğini belirterek, Rusya’nın ekonomik krizle mücadele için 200 milyar dolarlık bir kaynak ayırdığını söyledi.



KOBİ’lere 1,5 milyar YTL daha kredi

Küresel krize karşı esnaf ve KOBİ’leri korumak için bir kredi paketi daha açıklandı.



ASKON: IMF ile anlaşmaya ihtiyacımız yok

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Mustafa Koca, Türkiye’nin, IMF ile anlaşmaya ihtiyacının olmadığını savundu.



Yabancıların borsadaki payı geriledi

YabancI yatırımcıların İstanbul Menkul Kıymetler Borsasında (İMKB) payı yüzde 66,91’e geriledi. Merkezi Kayıt Kuruluşu yabancı saklama bakiyelerine göre 10 Kasım 2008 tarihinde yüzde 54,90 hisse payıyla piyasa değerinin yüzde 67,74’ünü elinde bulunduran yabancı yatırımcıların Borsadaki payı azalmaya devam ediyor. Yıl başında yüzde 72,34 olan Borsadaki yabancı payı, önceki gün itibariyle yüzde 66,91’e geriledi. Yabancıların sahip olduğu hisse senetlerinin piyasa değeri ise 36 milyar 662 milyon 404 bin 483 YTL olarak gerçekleşti.



 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır