"Gerçekten" haber verir 24 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Babalar ne ister?

BİR ZAMANLARIN BURMA BİLEZİĞİ TABİR EDİLEN TOROSLAR ARTIK YERİNİ DACİA LOGAN MCV'YE BIRAKTI. GÜNÜMÜZ KONFORUYLA YENİLENEN MCV, FONKSİYONERLİĞİ VE TASARIMI İLE ŞİMDİLERDE BABALARIN BURMA BİLEZİĞİNİ TEMSİL EDİYOR.



PARANIZ CEBİNİZDE KALSIN

1.6 lt benzinli ve 1.5 lt turbodizel motor seçeneğine sahip olan Logan MCV'nin 1.5 litrelik dizel güç ünitesi yer alıyordu. Renault'tan tanıdık motor sorunsuzluğuyla dikkat çekerken 65 HP maksimum güce sahip. Maksimum torku 160 Nm olan bu motorla Logan MCV, performanslı olmasa da çekiş gücü yüksek ve ekonomik bir sürüş sunmayı başarıyor. İlk çalıştırma anında oldukça sesli çalışan Logan MCV, motoru ısındıkça sessizleşmesine rağmen yüksek hızlarda ses olayı bayağı rahatsız edici boyutlara ulaşıyor. Başarılı bir süspansiyon sistemine sahip olan Logan MCV, sessiz çalışan süspansiyonlarıyla övgüyü hak ediyor. 100 km'de ortalama 5,5 litrelik yakıt tüketimine sahip olan araç 31.000 YTL fiyatlarla satılmakta.



KIA'DA KAMPANYALAR HIZ KESMİYOR…

KIA, binek, ticarî ve SUV modellerinde uyguladığı çeşitli kampanyalarla farklı beklentilere uygun farklı seçenekler sunuyor. Kia'nın üstün performansları, yüksek teknolojileri ve uygun fiyat etiketleri ile öne çıkan Rio ve Cerato modellerinde uygulanan 2,000 ve 2,500 YTL'lik takas desteği, konfor ve performanstan vazgeçemeyenler için çok cazip bir alternatif olarak öne çıkıyor. Ayrıca, 2008 yılı Mayıs ayında satışına başlanan cee'd, 1,6 lt. dizel modeli, 32,499 YTL'lik fiyat etiketiyle piyasadaki en uygun alternatiflerin başında geliyor. Bütün Sorento ve Sportage'larda 3 yıl veya 100.000 Km'lik standart KIA garantisine ek olarak devreye girecek olan "Hayat Boyu ve Sınırsız Kilometre Özel Onarım Garantisi" aracın ilk sahibine, hiçbir ekstra ücret talep edilmeden sunuluyor.



HYUNDAI'NİN SPORA DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

HYUNDAI, 1999 yılından bu yana Dünya Kupası ve Avrupa Futbol Şampiyonası gibi en büyük futbol organizasyonlarına sponsorluğunu sürdürürken, şimdi de son günlerin en popüler spor dallarından biri olmaya başlayan Golf'e de destek vermeye başlıyor. Kore ve Türkiye, 50 yıldan fazla bir süredir sağlam temeller üstüne kurulmuş bir dostluğa sahip ve bu yakın dostluk ticarî ve kürtürel faaliyetlerle her geçen gün daha da güçleniyor. Kore Derneği, bu iki ülke arasındaki birlikteliği vurgulamak amacıyla 22 Kasım 2008 tarihinde İstanbul Klassis Golf & Country Club'da "Türk-Kore Dostluk Kupası" adıyla bir Golf turnuvası düzenliyor. Kore Cumhuriyeti'nin Türkiye'deki en büyük ve en önemli yatırımı olan Hyundai de bu Golf turnuvasının ana sponsorluğunu üstleniyor.



YILIN OTOMOBİLİ OPEL INSİGNİA

23 AYRI Avrupa ülkesinden, 59 jüri üyesinin yapmış olduğu değerlendirme sonucunda Opel İnsignia yılın otomobili seçildi. "Aktif ve pasif güvenlik, konfor ve farklı ve geniş motor seçenekleri ana hatları ile İnsignia'nın dikkat çeken özellikleri. Ekipman olarak 'Opel Eye' gibi yol levhalarını okuyabilen sistem, FlexRide süspansiyon ve dokuz farklı şarta uyarlanan Sürüşe Duyarlı Ön Farlar gibi değişik seçeneklere sahip İnsignia segmentinin standartlarını yukarı taşıyor. Insigna'nın elit tarzı heykel sanatçılığının Alman duyarlılığı ile birleşmesi olarak özetlenebilir. Yoldaki trafik işaretleri okuyan ve sürücüyü şerid ihlâl ettiğinde uyaran Opel Eye gibi yenilikler segmentin öncü teknolojileridir. Opel İnsignia 2009 Şubat ayında Türkiye pazarına yedi farklı motor seçeneği ile sunulacak. Bütün bu motor seçenekleri Euro 5 emisyon standartları ile uyumlu ve 6 vitesli manuel ya da otomatik şanzımana sahip. Tasarımı ile Insignia bu prestijli ödülü kazanan üçüncü Opel oldu. Opel Kadett 1985'de; 1997'de Omega birinciliği almıştı. Ayrıca, 1998'den beri orta sınıfta bu ödülü alan ilk sedan oldu.



FİAT'TAN CAZİP KASIM FIRSATLARI!

FIAT’IN Grande Punto, Linea ve Bravo modelleri için geçerli olan ve Koç Fiat Kredi işbirliğiyle düzenlediği Kasım ayı satış kampanyası, yeni bir otomobil sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Kampanya kapsamında Fiat markalı modellerde 2 bin YTL'ye varan takas indirimi ve bin 250 YTL'ye varan nakit desteği ile dikkat çekerken, Fiat markalı otomobil satın alacaklara uygun vade ve ödeme şartlarıyla taşıt kredisi desteği sağlanıyor. Fiat model yelpazesinde yer alan Fiat Grande Punto model ailesi 24 bin YTL; Fiat Linea model ailesi 26 bin 750 YTL; Fiat Bravo model ailesi ise 30 bin 400 YTL'den başlayan kampanyalı anahtar teslim satış fiyatlarıyla ön plana çıkıyor. Fiat Ticarî Araçları, Kasım ayı sonuna kadar sürecek olan cazip avantajlar sunan yeni bir satış kampanyasına start verdi. Kampanya kapsamında peşin alımlarda Fiat Doblo ve Fiat Fiorino model ailesi için peşin alım indirimleri sunulurken, Koç Fiat Kredi desteğiyle satın alacaklara uygun vade ve ödeme şartlarıyla taşıt kredisi desteği sağlanıyor. Alırken olduğu gibi kullanırken de kazandıran Fiat Ticari Araçlar yelpazesinde yer alan Fiat Fiorino model ailesi 18 bin 670 YTL; Fiat Doblo model ailesi ise 19 bin 400 YTL'den başlayan peşin alım indirimli satış fiyatlarıyla dikkat çekiyor.



 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır