"Gerçekten" haber verir 25 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

PORTO SON UMUT

FENERBAHÇE, ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE (G) GRUBUNDA 5. HAFTA MAÇINDA BUGÜN PORTEKİZ'İN PORTO TAKIMIYLA İSTANBUL'DA KARŞILAŞACAK. TEMSİLCİMİZİN GRUPTAN ÇIKABİLMESİ İÇİN BU MAÇTAN MUTLAKA GALİP AYRILMASI GEREKİYOR. CEZALI OLAN LUGANO VE SELÇUK BU MAÇTA FORMA GİYEMEYECEK. İSPANYOL HAKEMİN YÖNETECEĞİ MAÇI STAR TV NAKLEN YAYINLAYACAK.


HOİJDONK İSTANBUL'DA ROBOTLARLA MAÇ YAPTI

FENERBAHÇE'NİN eski futbolcularından Pierre Van Hoijdonk, yeşil sahalardan sonra robotlara karşıda futbol hünerlerini sergiledi. Bir dizi görüşmeler

BÜNYAMİN GEZER 2. DERBİ MAÇINI YÖNETECEK

SÜPER Lig'in 13. haftasında 29 Kasım Cumartesi günü İstanbul Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacakFenerbahçe-Beşiktaş derbi maçını yönetmekle görevlend


  En kârlı Beşiktaş çıktı

TÜRKCELL Süper Lig'in 12. haftası Beşiktaş, Eskişehirspor maçıyla tamamlanırken, Trabzonspor, Sivasspor ile golsüz berabere kalmasına karşın liderliğini sürdürdü. Beşiktaş'ın 2 puan önünde 27 puanla liderliğini sürdüren Trabzonspor, Sivasspor karşısında bulduğu gol pozisyonlarından yararlanamazken, zaman zaman kalesinde gördüğü gol tehlikelerini de atlattı ve karşılaşmadan 1 puanla ayrıldı. Beşiktaş ise İnönü Stadı'nda konuk ettiği Eskişehirspor karşısında baskılı bir oyun sergiledi. Gelecek hafta Fenerbahçe ile yapacağı derbi maçını da düşünen siyah-beyazlılar, 2-0'lık üstünlüğü yakalayınca oyunu rölantiye aldı. Karşılaşmadan 3 puanla ayrılan Beşiktaş, hem lider Trabzonspor ile puan farkını 2'ye indirdi, hem de haftaya yapacağı Fenerbahçe derbisi için moral buldu. Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un berabere kaldığı 12. haftada, Beşiktaş, Eskişehirspor karşısında aldığı 2-0'lık galibiyetle 2. sıradaki yerini korudu. Pun cetvelinde 3. sıraya Ankaraspor, 4. sıraya ise Sivaspor oturdu.


  F.BAHÇE VE G.SARAY 2'ŞER PUAN KAYBETTİ

Ankara deplasmanına gelen Galatasaray, Ankaraspor karşısında aradığı galibiyeti bulamayarak, sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı ve puanını 21'e çıkararak 5. sırada yer aldı. Başkent deplasmanına gelen diğer zirve adayı Fenerbahçe de Ankaragücü karşısında umduğunu bulamazken, maçta yine gol olmadı ve Fenerbahçe, puanını 20'ye çıkararak 6. sırada yer buldu. Sarı-lacivertliler, şampiyonluk yarışından kopmamak için gelecek hafta Beşiktaş ile yapacakları derbi maçından mutlak 3 puanla ayrılmak zorunda. Ligde 10 golün atıldığı bu haftada 5 maç golsüz eşitlikle tamamlanırken, Denizlispor'un Bursaspor'u 4-3 yendiği karşılaşma, 7 golle haftanın en gollü maçı oldu.


   TOPLU SONUÇLAR


   GOL KRALLIĞI

SİVASSPOR'LU Mehmet Yıldız'ın 9 golle ilk sırada bulunduğu gol krallığı yarışında 12. haftayı suskun geçiren gol ayakları Ankarasporlu Mehmet Çakır 7 golle ikinci, Eskişehirspor'a attığı golle gol sayısını 6'ya çıkaran Beşiktaşlı Nobre üçüncü, Galatasaraylı Lincoln yine 6 golle dördüncü sırada bulunuyorlar.


   HAFTANIN KARMASI

Serdar (Kocaelispor), Erman (Gaziantepspor), Batak (Ankaraspor), Lugano (Fenerbahçe), Song (Trabzonspor), Bilica (Sivasspor), Murat Erdoğan (Ankaragücü), Tello (Beşiktaş), Marcin Kus (İstanbul Büyükşehir Belediye), İvan (Denizlispor), Holosko (Beşiktaş).


   HAFTANIN FUTBOLCUSU

Tello (Beşiktaş)


   HAFTANIN HAKEMİ

Selçuk Dereli (Trabzon-Sivas)


   HAFTANIN TAKIMI

Beşiktaş


   HAFTANIN MAÇLARI

28 Kasım Cuma: 20.00 Kayserispor-Trabzonspor (Halis Özkahya), 29 Kasım Cumartesi: 14.00 Ankaraspor-Ankaragücü (Hüseyin Göçek), 14.00 Sivasspor-Gaziantepspor (Cüneyt Çakır, 14.00 Eskişehirspor-Denizlispor (Özgüç Türkalp), 19.00 Fenerbahçe-Beşiktaş (Bünyemin Gezer), 30 Kasım Pazar: 14.00 Bursaspor-Antalyaspor (Suat Arslanboğa), 14.00 Gençlerbirliği-İstanbul Büyükşehir Belediye (Mustafa Kamil Abitoğlu), 19.00 Galatasaray-Hacettepe (Süleyman Abay).


   PUAN DURUMU


  Yine hakem hataları


  Uzak ara liderlik



 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır