"Gerçekten" haber verir 26 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Krizin verdiği en büyük ders tasarruf

“Dünyayı saran ekonomik krizden ders olarak alınabilecek en önemli konu, mümkün olduğu kadar ulusal tasarrufları arttırmak, yatırımların büyük bölümünü ulusal tasarrufa dayandırmak” diyen BM Kalkınma Programı Başkanı Kemal Derviş, 2009'da zengin ülkelerin küçüleceğini söyledi.



Çalışanlar rahatlatılsın

Türk-İş, ekonomik krize karşı işyerlerine sağlanacak teşvik, istisna ve muafiyet önlemlerinde işçi çıkarılmamasının temel şart olması gerektiğini belirtti. Türk-İş tarafından hazırlanan “Ekonomik Krize Karşı Önlemler Raporu”nda çalışanların tüketici kredileri ve borçları için onları rahatlatacak düzenlemeler yapılması istendi.



Vergilerime dokunmayın

Ekonomik kriz başladığından beri bütün dünya vergi indirimine giderken Türkiye’de vergilerin arttırılmasına yönelik eleştirilere Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, “Benim vergilere dokunmayın. İngiltere yaptı, o yaptı, bu yaptı diye benim vergilerle oynamayın. Çünkü Türkiye’nin mâlî disipline devam etmesi lâzım. Bu krizin içinden çıkabilmesi için o lâzım” karşılığını verdi.



Hak-İş: Hem işletme, hem işçi korunmalı



 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır