"Gerçekten" haber verir 29 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Haberler

İsrail’i yanlıştan dönmeye çağırıyoruz

Başbakan Erdoğan, İsrail’i kınayarak, “Masum insanların öldürülmesini, sivil yerleşim yerlerinin bombalanmasını ve orantısız güç kullanılmasını tekrar kınıyorum. Yapılan operasyon dünya barışına indirilmiş darbedir. İsrail'i bu yanlıştan dönmeye çağırıyoruz” dedi.


İsrail’in, Ankara Büyükelçiliği boş kalmadı

İSRAİL'İN Filistin’e yönelik saldırısı, İsrail’in Ankara Büyükelçiliği önünde farklı gruplarca protesto edildi.

İsrail’e lânet yağdı

Galatasaray Lisesi önünde toplanan gruptakilerin yürüyüşe geçmesine, ilgili makamlardan izin alınmadığı gerekçesiyle güvenlik güçlerince izin verilme


  İSTİSMAR ETMEYİN, HAKKIMI VERİN

Kocaeli İnanç Özgürlüğü Platformu’nun 193. hafta basın açıklaması Sabri Yalım Parkı’nda gerçekleşti.


  DP lideri Soylu'dan Muharrem ayı mesajı

DEMOKRAT Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, ‘’Muharrem ayı, Kerbela şehitlerini anarken, İslâm âleminin duyduğu derin acıyı da paylaştığı bir aydır’’ dedi.


  Filistin için acil yardım kampanyası

İNSAN Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsanî Yardım Vakfı, İsrail’in hava saldırıları düzenlediği Gazze için acil yardım kampanyası başlattı.


  IMF yerine AB ile anlaşın

MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep Şubesi Başkanı Sadullah Tayşi, Avrupa reformlarını hızla hayata geçiren Türkiye modelinin IMF ile anlaşma imzalayan Türkiye modelinden daha itibarlı olduğunu söyledi.


  Yeni bir kredi tuzağı

Son yıllarda bazı tüketicilerin kredi kartı borçlarını ödemek için çeşitli yollara başvurması bu alanda yasal olmayan yeni bir sektör oluşturdu.


  Türkiye şehitlerine yürüdü

1914 yılında yapılan Sarıkamış Harekatı sırasında Allahuekber Dağları’nda şehit olan 90 bin asker anısına düzenlenen yürüyüş gerçekleştirildi.


  Denizli beşik gibi

DENİZLİ'NİN Honaz ilçesinde saat 10.52 sıralarında 3.8 büyüklüğünde hafif şiddetli deprem meydana geldi.


  Sicil affı geliyor

SANAYİ ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, sicil affına ilişkin düzenlemenin tamamlandığını ve Bakanlar Kurulu’na sunulacağını söyledi.


  Karadeniz petrolüne ABD ilgisi

KARADENİZ'İN derin deniz alanlarında petrol ve doğal gaz aramalarında bulunmak için ABD’li Exxon Mobil şirketi ile anlaşma imzalayan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Karadeniz’e ilgisi olan yine ABD’li Chevron şirketi ile Ocak ayı içerisinde görüşecek.


  Kriz, Türk turizmine fırsat sağlayacak

ÖGER Tour Türkiye Genel Müdürü Recep Yavuz, dünyadaki ekonomik krizin Türk turizmine fırsat doğuracağını belirtti.


  Serbest bölgelerde ticaret yüzde 4.1 arttı

TÜRKİYE'DEKİ serbest bölgelerde bu yılın Ocak-Kasım döneminde ticaret hacmi, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 4.1 artarak 23 milyar 212 milyon 319 bin dolar oldu.


  Afetlere hazırlıklı değiliz

SAMSUN Sivil Savunma Müdürlüğü’nün yaptığı bir ankette, tabiî afetlere karşı halkın yeterli bilince sahip olmadığının ortaya çıktığı bildirildi.


  Motosiklet kazalarında artış

SON yıllarda motosiklet kullanımının yaygınlaşmasına paralel olarak motosiklet kazalarında artış görüldüğü bildirildi.


  Dershaneler zam yapmayacak

ÖZEL Dershaneler Birliği Derneği (ÖZDEBİR) Başkanı Faruk Köprülü, 2009-2010 eğitim-öğretim yılında küresel malî krizin etkilerini vatandaşlara yansıtmamak için, artan maliyetlere rağmen ücretlerde artış yapmayacaklarını bildirdi.


  Yüksekova’ya enerji verildi

HAKKÂRİ'DE devrilen direklerden dolayı 3 gün elektrik verilemeyen Yüksekova ile Şemdinli ilçelerindeki köy ve mezralara yeniden elektrik ve-rilmeye başlandı.


  Karagöl de kurklığa yenildi

AYDIN'IN Söke ilçesine bağlı Serçin Köyü sınırlarında bulunan Karagöl’de kuraklık sebebiyle su seviyesi düşünce balıkçılıkla geçinen vatandaşlar zor durumda kaldı.


  Bagajı zarar gören yolcuya tazminat

ABD'DEN Türkiye’ye seyahat eden bir kişi, bagajlarının önce kaybolması, ardından da zarar görmüş şekilde kendisine ulaştırılması nedeniyle havayolu şirketinden bin 804 YTL maddi tazminat kazandı.


  Kâbe’nin yolları-2008

Yûnus Emre’nin meşhur ilâhisi: “Kâbe’nin Yolları Kâbe’nin yolları bölük bölüktür.



 

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır