"Gerçekten" haber verir 01 Nisan 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

ZAFER GECEMİZ OLSUN

2010 Dünya Kupası Elemeleri 5. Grup'ta bugün İspanya ile karşılacak olan A Mill Futbol Takımı'nda oyuncular Nihat, Tuncay, Semih ve Arda, maçtan galip taraf olarak ayrılacaklarını söyledi.


Terim 85. millî sınava çıkıyor

MİLLİ Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, (A) Milli Futbol Takımı'nın İspanya ile bugün İstanbul'da yapacağı 2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5.

Terim: Asla pes etmeyeceğiz

MİLLİ Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, İspanya karşısında bugün sahaya 11 cesur yürek süreceğini söyledi.


  İspanyollar millî marş için özür diledi

İSPANYOL basını da maça büyük ilgi gösterirken, milli takımın televizyonlarda yayınlanan yeni reklam videosu öne çıkartılarak, "Türkiye, televizyonlarda köpek balığı ve yılanlarla İspanya'yı ağırlıyor" denildi.


  İspanya karşısında yeni kramponlarla oynayacaklar

A) Milli Futbol Takımı'nın 4 futbolcusu, 2010 Dünya Kupası elemelerinde 1 Nisan Çarşamba günü İspanya ile yapacakları maça üzerinde ''Amansız ol'' yazılı kramponlarla çıkacak.


  Bayern hocası Klinsmann Semih'i takip ettiriyor

BERNABEU Stadında milli maç kadar görücüye çıkmanın da heyecanını yaşayan A Milliler’de Bayern Münih’in Gökhan Gönül’ün ardından Semih’i de takibe aldığı iddia edildi.


  Arda: Juventus veya Liverpool'da oynamak isterim

GALATASARAY'IN yıldızı Arda Turan, "Ben yıldız değilim, takım oyuncusuyum. Bana verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum" dedi.


  ZOR BİR MAÇ OLACAK

FENERBAHÇE'NİN teknik direktörü Luis Aragones, Türkiye-İspanya maçını Ali Sami Yen Stadı'nda seyredeceğini belirterek, "İspanya için çok tehlikeli bir maç.


  Jazz'da 21 dakika oynayan Mehmet Okur 8 sayıda kaldı

NBA'DE Mehmet Okur'un formasını giydiği Utah Jazz, sahasında konuk ettiği New York Knicks'i 112-104 yenerken, milli basketbolcu 8 sayıyla oynadı. Karşılaşmaya ilk 5'te başlayan ve 21 dakika sahada kalan Okur, 2 kez kullandığı 3 sayılık atışları sayıya çevirirken, 5 kez kullandığı 2 sayılık atışlarda ise 1 isabet buldu.


  Hülya Avşar Tenis Turnuvası 9 Nisan'da başlayacak

İSTANBUL'DA gerçekleştirilecek Hülya Avşar Tenis Turnuvası'nda, engelli sporcular mücadele edecek.



 

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır

Kurumsal Linkler:
Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl

Reklam Linkleri:
Risale Yorum- Risale Çocuk- Oktay Usta - Euro Nur - Fıkıh İnfo- Ahmet Maranki- Cevşen - Yeni Asya Barla - Makdis