21 Eylül 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dacia, Duster’la 4x4 konseptine iddialı girdi

ORTA sınıf ailelere hitap etmesi ile tanınan Dacia’nın ilk 4X4 (crossover) konsept modeli olan Duster Cenevre Otomobil Fuarında görücüye çıktı. Yüksek silueti (1,49 m), kısa dingil çıkıntıları (önde 65 cm ve arkada 80 cm), cömert dingil aralığı (2,80 m) ve kompakt boyutlarıyla (4,25 m uzunluk, 1,64 m genişlik), Duster sağlamlık ve sportifliği birleştiren bir crossover olarak ortaya çıkıyor. Önde, iki adet hava girişli geniş tampondan yüksek güç izlenimi yayılıyor. Radyatör ızgarasının her iki yanında, tipik Dacia çizgilerini taşıyan farlar, ön çamurluklar üzerinden kapılara kadar incelen ışıklı bir hat şeklinde uzanıyorlar. Profilden bakıldığında, belirgin çamurluk kavisleri ve yüksek kapı çizgileri dört tekerleği üzerine sağlam basan bir araç izlenimini veriyor. Gözdenin sedefli gri rengi ve yekpare geniş camlı yüzeyi (orta direk olmadığından) Duster’in görsel kimliğini güçlendiriyor. Arkada, gövde üzerine işlenmiş Dacia markası aracın genlerinde bulunan sağlamlık ve özgünlüğü vurguluyor. Logan gibi sadece 4,25 m’lik uzunluğuyla, Duster yoğun şehir trafiğinde kendine kolayca yer açabilecek çevik bir otomobil olarak tasarlandı. 5 kollu 21¨ alüminyum jantları ve şekilli alüminyum egzoz çıkışları bu konsept aracın sportif karakterini vurgulayan diğer unsurlar. Partikül filtreli 1.5 dCi 105bg (77 kW) motor 100 km.de 5.3 litrelik düşük tüketimi ve kilometre başına sadece 139 gramlık CO2 emisyonuyla dikkat çeken bir dinamik performans sergiliyor.

DACİA TİCARİ ARAÇLARDA SERVİS İNDİRİMİ

Türkiye’nin her yerinde toplam 250 yetkili servisi bulunan Dacia, 14 Eylül – 11 Ekim tarihleri arasında Dacia Logan MCV, Logan Van ve Logan Pickup ticari araç modellerine sahip müşterilerine Fix Servis paketlerinde yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor. 178 TL olan 15.000 km bakım paketi bu kampanyayla birlikte 142 TL’ye iniyor ve Dacia sahipleri araçlarının periodik bakımlarını çok uygun bir fiyata yaptırabiliyor.

Dacia sahipleri yedek parça, işçilik ve KDV’si içinde herşey dahil fiyatıyla şeffaf bir politika izleyen Fix servis paketlerindeki indirimin yanı sıra Bonus, Maximum ve Worldcard’lara özel 6 taksit imkanından da faydalanabilecekler.

21.09.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Başlıklar

  Hyundai’den yıldızlar geçidi

  Ford yenilenen C-Max’la fuarda

  KİA’dan gövde gösterisi

  Dacia, Duster’la 4x4 konseptine iddialı girdi

  Daihatsu’dan son fırsatlar

  Toyota hibrid modelleriyle Frankfurt’ta

  Honda motosikletlerde yeni çift kavramalı şanzıman

  Süper MiTo’ya Süper Kampanya

  MAN üretim de bir Türk’e emanet

  Peugeot, 5008 ve RCZ’i tanıttı

  Fuarın yakışıklısı Fiorino Trekking

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.