26 Eylül 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

F.Bahçe 7'de 7 yapabilecek mi?

TÜRKCELL Süper Lig'de bugün deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, kendisine ait 7 maçlık sezon başlangıç galibiyet rekorunu egale etmek istiyor.

Ligde ilk 6 maçını kayıpsız geride bırakan sarı-lacivertli ekip, 1964-1965 sezonunda ortaya koyduğu başarılı performansı tekrarlamayı hedefliyor. Sarı-lacivertliler, 7'de 7 yaparak sezona en iyi başlama rekorunu elde ettiği 1964-1965 sezonunu İngiliz teknik direktör Oscar Hold yönetiminde şampiyon tamamlamıştı. Söz konusu sezonda 7 maçta aldığı galibiyetlerde rakip filelere 20 gol atan Fenerbahçe, kalesinde sadece 1 gole izin vermişti. Sarı-lacivertliler bu sezon ise ilk 6 hafta galibiyetlerinde toplam 12 gol atıp, kalesinde 2 gol gördü.

MUHTEMEL KADRO

Yabancı kontenjanı nedeniyle son iki haftadır yabancı oyuncularda sırasıyla değişime giden teknik direktör Christoph Daum'un, bugünkü mücadelede de savunma kurgusunda değişim yapması bekleniyor. Bilica'nın yerine savunmada Önder'e şans vermesi beklenen Daum'un, Antalyaspor mücadelesinde sahaya sürmeyi planladığı muhtemel 11 şöyle: Volkan Demirel, Gökhan, Önder, Lugano, Roberto Carlos, Kazım, Cristian, Mehmet Topuz, Dos Santos, Alex, Güiza. Fenerbahçe'de, kırmızı kart cezalısı Emre, Antalyaspor karşısında da forma giyemeyecek. Sezon başından bu yana 3'er sarı kart gören Kazım ile Güiza ise, sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Antalya Atatürk Stadında saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Yunus Yıldırım yönetecek.

BAKLAVALI ZİYARET

Zorlu Fenerbahçe maçı öncesi Antalyaspor'a farklı kurum ve kuruluşlardan manevi destek yağıyor. Antalya'da yeni hizmete giren Özdilekpark Alışveriş Merkezi yetkilileri, dün yapılan Antalyaspor antrenmanı sonrası teknik heyet ve futbolculara moral ziyaretinde bulundu. Özdilekpark AVM İşletme Müdürü Atilla Akay ile Basın ve Kurumsal İlişkiler Sorumlusu Bülent Uçma, Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, futbolcular ve teknik heyeti ziyaret ederek, tatlı ikram etti. Bir süre antrenmanı izleyen Akay, çalışmaların sona ermesinin ardından antrenman sahasında Mehmet Özdilek ile bir süre de sohbet etti.

F.BAHÇE 19-3 ÜSTÜN:

Fenerbahçe, Antalyaspor ile bugün yapacağı karşılaşmayla birlikte ligde rakibiyle 29. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne dek ligde yapılan 28 maçın 19'unu Fenerbahçe, 3'ünü Antalyaspor kazanırken, 6 karşılaşma da berabere sona erdi. ''Sarı Kanaryalar''ın toplam 54 golüne, Akdeniz temsilcisi 22 golle karşılık verdi. İki takım arasında geçen sezon yapılan maçlarda Fenerbahçe kendi sahasında 2-0 galip gelirken, Antalya'daki maç 1-1 tamamlandı.

26.09.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  BEKO 2010'A SPONSOR OLDU

  Antalya'nın olmaması bizi üzdü

  F.Bahçe 7'de 7 yapabilecek mi?

  "Çarşı" dan örnek davranış

  Belçika maçına İtalyan hakem

  BEŞİKTAŞ'IN İTALYAN YILDIZI MATTEO FERRARİ:

  TÜRK GÜREŞİNİN GURUR GECESİ

  SHERİFF MAÇI FENERBAHÇE TARAFTARLARINA 10 AVRO

  MASA TENİSİNDE SÜPER LİG HEYECANI YARIN BAŞLIYOR

  G.ANTEPSPOR'UN DERDİ BOŞ TRİBÜNLER

  TÜRKCELL SÜPER LİG'DE BUGÜN

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.