17 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Antalya'da sebze fiyatlarında artış

ANTALYA'DA geçen hafta yaşanan ve tarım alanlarında da etkili olan sel sebebiyle sebze fiyatları yüzde 3,8 ile yüzde 27,7 oranında arttı.



İş adamları okulu açılacak

İŞ adamlarını daha nitelikli ve kaliteli hale getirmek amacıyla Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Gençlik Kurulu (Genç MÜSİAD) Konya Şubesi tarafından 15 hafta sürecek İş Adamları Okulu düzenlenecek.



Gübre, ekim sezonu neden pahalanıyor?

BAŞTA buğday olmak üzere tarımsal ürünlerde gübreleme sezonunun başlamasına rağmen, çoğu çiftçinin yüzde 30’lara ulaşan fiyat artışı nedeniyle gerektiği kadar gübre kullanamadığı, bunun da verim ve rekoltede kayıplara neden olabileceği bildirildi.



Pazarda kredi kartıyla alış veriş

TÜRKİYE Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu (TÜSPAF), pazarcı esnafının süper marketlerle rekabet edebilmesini sağlamak amacıyla pazar yerlerinde kredi kartı ile alış veriş yapılabilmesi için çalışma başlattı.



Vatandaş ucuz etin yolunu buldu

ET fiyatlarının yükselmesi ve bazı kasaplarda satılan hazır kıymalarla ilgili şüphelerin artması, vatandaşları ortaklaşa hayvan kesimine yöneltti.



Tüketicinin güveni arttı, ama hâlâ kötümser

TÜKETİCİ Güven Endeksi 2010 yılının Ocak ayında, bir önceki aya göre yüzde 0,57 oranında arttış gösterdi. Türkiye İstatistik Kurumu tarafından yapılan açıklamaya göre, 2009 yılı Aralık ayında 78,79 olan Tüketici Güven Endeksi, 2010 yılının Ocak ayında 79,24 değerine yükseldi.



TÜRKİYE kaybediyor

SANAYİ ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Danıştay’ın katsayı kararıyla ilgili, ‘’Sanayi Bakanı olarak feryat ediyorum; bu yanlış, bu haksızlık. Danıştay bir vicdan muhasebesi yapmalı’’ dedi.



100 bin şoför kayıt altına alınacak

SOSYAL Güvenlik Kurumunun (SGK), İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Şoförler Odası ile ortak yürüttüğü çalışma kapsamında, 2010 yılında, kayıt dışı çalıştırılan 100 bin şoför kayıt altına alınacak.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl