17 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

F.Bahçe'nin ilâcı Avrupa

TÜRKCELL Süper Lig'de Diyarbakırspor ve Manisaspor beraberlikleriyle yaşanan puan kayıplarının ardından liderliği ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Ligi'nde Lille ile yapacağı maç morallerin düzelmesi için büyük önem taşıyor.


Konya'nın yeni stadı böyle olacak

2016 yılında yapılacak Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri için aday olan Türkiye, adaylık için belgelerini UEFA yetkililerine sundu.

RİZE STADI'NDA 880 KOLTUK KIRILDI

BANK Asya 1. Lig'de dün akşam oynanan Çaykur Rizespor-Giresunspor maçının ardından çıkan olaylar nedeniyle Rize Emniyet Müdürlüğü, soruşturma başlattı


  G.Saray İspanya yolcusu

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında deplasmanda Atletico Madrid ile karşılaşacak olan Galatasaray, Antalya'daki hazırlık çalışmalarını tamamlayarak, İstanbul'a döndü.


   BANK ASYA 1. LİGDE GÖRÜNÜM

BANK Asya 1. Lig'de, 22. hafta maçları sonunda lider Kardemir Karabük, en yakın rakipleri Bucaspor ve Konyaspor'la olan puan farkını 8'e çıkararak Süper Lig yolunda önemli bir haftayı daha kârlı kapattı. Haftanın son maçında Çaykur Rizespor, sahasında Giresunspor'u 2-1 yendi. Rize'de yapılan karşılaşma sonrasında Çaykur Rizespor puanını 30'a çıkartırken, averajla 9. sıraya yükseldi.


   TOPLU SONUÇLAR

Mersin İdmanyurdu-Altay: 1-1, Orduspor-Dardanelspor: 1-0, Kartalspor-Konyaspor: 0-0, Boluspor-Bucaspor: 4-1, Kocaelispor-Samsunspor: 0-4, Hacettepe-Adanaspor: 0-0, Çaykur Rizespor-Giresunspor: 2-1, Kardemir Karabükspor-Kayseri Erciyesspor: 4-2, Karşıyaka-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: 1-2.


   23. HAFTA PROGRAMI


  TRABZON YENİ YILDA YENİLGİYİ UNUTTU

TÜRKCELL Süper Lig'de deplasmanda son dakikalarda attığı golle Bursaspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor, yeni yılda yenilgiyi unuttu.


  Derbinin biletleri bugün satışa sunulacak

TÜRKCELL Süper Lig'de Beşiktaş ile Galatasaray futbol takımları arasında 21 Şubat Pazar günü oynanacak derbi maçın biletleri bugün satışa çıkarılacak.


  Vakıfbank Güneş Sigorta Rus Universitet önünde

VAKIFBANK Güneş Sigorta Türk Telekom Bayan Voleybol Takımı, Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi play-off 2. tur rövanş maçında bugün deplasmanda Rus temsilcisi Universitet ile karşılaşacak.


  Sağır ve dilsiz sporcular ‘yabancı dile’ kavuşuyor

İŞİTME Engelliler Spor Federasyonunca sporcuların uluslararası organizasyonlarda yaşadığı iletişim sorununu çözebilmek için geçen yıl başlatılan ''uluslararası işaret dili'' eğitimi çalışmasında sona gelindi.


  Trabzon Yarı Maratonu'na rekor katılım oldu

TRABZON Belediyesi ile Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği 30. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu'na rekor düzeyde katılım olduğu bildirildi.


   ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE BUGÜN

21.45 Bayern Münih (Almanya) - Fiorentina (İtalya) 21.45 Porto (Portekiz) - Arsenal (İngiltere)



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl