22 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yenilenen Grandeur yüzünü gösterdi

HYUNDAİ'NİN E-Segmenti’nde yer alan modeli Grandeur, yenilenen tasarımı, arTtırılan güvenlik donanımları, yükseltilen performansı, yeni şanzımanı, düşürülen yakıt tüketimi ve emisyon değerleriyle Chicago Otomobil Fuarı’nda tanıtıldı.



Toyota, Türkiye’de çözüme hazır

Toyota, Türkiye’de “potansiyel gaz pedalı sorunu”na yönelik hazırlıklarını tamamladı. Toyota Pazarlama ve Satış A.Ş., geçmiş yıllarda satılan ve kapsam dahilinde bulunan 57.301 adet araç için geri çağırma kampanyası başlattı.



Sedan sınıfında yeni bir seçenek “5 BY PEUGEOT”

Peugeot’nun yeni Marka projesi, yeni pazarlar kazanmak ve markanın tarihsel pazarlardaki varlığını güçlendirmek olmak üzere çift yönlü bir ürün atağına dayanıyor.



Mazda3 dizel Türkiye’de

MAZDA'NIN dünya çapında 92 ödül alarak kırılması zor bir rekorun sahibi olan ve başarılı bir satış grafiği yakalayan modeli Mazda3’ün dizel versiyonu Türkiye’de satışa sunuldu.



Skoda almak için büyük fırsat

Skoda, segmentinin gözde modelleri arasından sıyrılan Superb’e ve birçok özelliğiyle öne çıkan Octavia’ya sahip olmak isteyenler için çok cazip bir kampanya başlattı.



Peugeot Eco Cup adayları seçildi

PEUGEOT, çevreci sürüş olgusunu teşvik etmek ve yaygınlaştırmak amacıyla Avrupa’nın ilk yarış organizasyonu olan “PEUGEOT ECO CUP” faaliyeti devam ediyor.



Renault TV

Renault, Fransa’da Canalsat 349 ve İngiltere’de Sky Guide 883. kanalları üzerinden yayın yapan kendi televizyon kanalını açtı.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl