22 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Çevik bir kedi gibi: Renault Clio HB 1.5 dCi

CLİO, Fransız üretici Renault’nun ürün gamındaki en eski modellerinden. İlk olarak ‘90’lı yılların başında karşımıza çıkan Clio, o dönemin klasik Renault çizgisinde köşeli bir otomobildi.



Skoda’nın ilk SUV aracı Yeti, Türkiye’de

Skoda’nIn SUV segmentindeki ilk aracı olan Yeti, Türkiye pazarına sunuldu. Yüce Auto’nun bu ay içerisinde satışa sunacağı Skoda’nın yeni ürünü Yeti, 39 bin 990 liradan başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarla satılacak.



En uygun fiyatlar Dacia’da

DACİA, yeni bir otomobil hayali kuran tüketicilerin hayallerini sunduğu çok uygun fiyat ve avantajlı ödeme şartları ile gerçekleştirmeye devam ediyor. Sandero, 18.950 TL’den başlayan fiyatlarla müşterilerinin beğenisine sunuluyor.



Fiat’tan takas indirimi

FİAT Otomobil, Mart ayı boyunca eski otomobillerini getirenlere 2 bin liraya varan takas indirimi sunan satış kampanyası başlattı.



Toyota Plazalarda avantajlı servis günleri

TOYOTA Plazalarda “avantajlı servis günleri” başladı. Toyota Plazaları ziyaret eden bütün Toyota sahiplerini araç modeli ve model yılı kısıtlaması olmaksızın cazip servis fırsatları bekliyor.



Yeni Astra’ya 100 bin sipariş

ARALIK ayında piyasaya sürülen yeni jenerasyon beş kapılı Astra, Avrupa genelinde 100 bini aşkın sipariş aldı. Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, yenilikçi teknolojiyi uygun fiyatlarla sunma konusundaki güçlerinin tüketici tarafından oldukça olumlu karşılandığını kaydetti.



Renault’da birbirinden cazip fırsatlar

RENAULT, Mart ayında müşterilerine birbirinden cazip avantajlar sunuyor. Renault Fluence modelinde, 1 yıllık Renault Kasko ve 1 yıllık periyodik bakım tüketiciye hediye ediliyor.



SSangYong, 2. el için web sitesi hazırladı

BÜTÜN enerjisini 4x4 üretimine harcayan SSangYong, ikinci el piyasasına özel kurumsal bir web sitesi hazırladı. Temel bilgilerin girilmesiyle üye olunabilen sitenin, kullanımı da oldukça kolay.



Chevrolet Captiva 4X4’te büyük avantaj

CHEVROLET Captiva Mart ayında SUV müşterilerine kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.



Kia’da Mart ayında da indirimler devam ediyor

KİA, Mart ayı boyunca hem binek hem ticarî modellerinde birbirinden cazip kampanyalar uyguluyor.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl