08 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

UEFA'DAN 2016 ZİYARETİ

TÜRKİYE Futbol Federasyonu'nun (TFF) ev sahipliğini kazanmak için büyük çaba gösterdiği 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası finalleri (EURO 2016) adaylığı için en önemli gelişmelerden birisi bu hafta yaşanacak.


Messi: Real Madrid'e 4 gol atmam zor

BERCELONA'NIN yıldız futbolcusu Lionel Messi, önceki akşam Arsenal'e karşı gösterdiği performansın aynısı, hafta sonunda Real Madrid ile yapılacak maç

Manchester mi, Bayern Münih mi?

MANCHESTER United ile Bayern Münih, Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında bugün karşı karşıya gelecek.


  İngiliz kulübünü Sultan 2. Abdülhamit kurdurdu iddiası

İNGİLTERE Premier Lig'de mücadele eden ve son dönemde yaşadığı ekonomik krizle sık sık gündeme gelen Portsmouth Kulübü'nün, Osmanlı Sultanı 2. Abdülhamit tarafından kurulduğu ve bundan dolayı ambleminde ''ayyıldız'' bulunduğu iddia edildi.


  NBA'DE BİZİMKİLERİN YÜZÜ GÜLDÜ

Quicken Loans Arena'daki karşılaşmaya kenardan giren ve 29 dakika oyunda kalan Türkoğlu, 10 sayı, 5 asist ve 3 ribaunt kaydetti.


  Florya'ya Özhan Canaydın Parkı

BAKIRKÖY Belediye Meclisi'nde oybirliğiyle alınan kararla Florya Metin Oktay Tesisleri'nin karşısındaki isimsiz park ve yeşil alana 22 Mart'ta vefat eden eski Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'ın adının verilmesi kararlaştırıldı.


  BEŞİKTAŞ'TA SARI KART ALARMI

TRABZONSPOR ile hafta sonunda zorlu bir maça çıkacak Beşiktaş'ta, sarı kart alarmı verildi.Trabzonspor maçının ardından Fenerbahçe ile Kadıköy'de derbi karşılaşmasına çıkacak siyah-beyazlılarda 4 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor.


  Daum: Birbirinize inanmaya, güvenmeye devam edin

TÜRKCELL Süper Lig'de Kayserispor'u 2-0 yendiği maçtan sonra teknik direktör Christoph Daum'un iki gün izin verdiği futbolcular,dün Can Bartu Tesisleri'nde saat 10.00'da toplandı.


  Stuttgrat Serdar Taşçı'ya 20 milyon avro istiyor

ALMANYA Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Stuttgart'ta oynayan Alman Milli Takımı oyuncusu Serdar Taşçı'nın, 20 milyon avroya başka bir takıma transfer olabileceği bildirildi.


  Konyaspor taraftarından Poljac'a internet sitesi jesti

KONYASPORLU taraftarlar, geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan Konyaspor'un Norveçli oyuncusu Branimir Poljac için internet sitesi açtı.


  IOC, FIFA'nın başörtüsü yasağına destek verdi

ULUSLARARASI Olimpiyat Komitesi (IOC), Uluslararası Futbol Federasyonları Birliğinin (FIFA), İran Bayan Milli Futbol Takımı'nı başörtüsü nedeniyle Gençlik Olimpiyat Oyunları'ndan men etmesine destek verdi. IOC'nin açıklamasında, ''Organların, yönettikleri sporların teknik kurallarını uygulamakla yükümlü olduğu''na dikkat çekildi.


  Rıdvan Dilmen savcılık tarafından serbest bırakıldı

İstanbul başta olmak üzere dört ilde bir suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl