17 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Jeep havasında bir Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi

Sandero, 2007 yılında Renault-Dacia ortaklığıyla üretildi ve tanıtıldı. Dacia’nın Sanderosu, birçok ülkede ekonomik olması ve ucuz fiyatıyla ciddi satış rakamlarını yakaladı.



Fiat’tan “Herkese Bir Fiat” kampanyası

Fiat’tan 2 Bin TL’ye varan takas destekli ve “KDV Bizden”li kampanya! Fiat Otomobil ve Fiat Ticari Araçlar, Nisan ayındaki 9 bin 43 adetle gelen pazar liderliği başarısını taçlandırmak amacıyla “Herkese Bir Fiat” sloganıyla yepyeni bir kampanyaya start verdi.



Ocak-Nisan döneminde otomobil ihracatı % 45 arttı

TÜRK otomotiv sanayisinde 2010 Yılı Ocak-Nisan Döneminde, bir önceki yıla göre, toplam otomotiv sanayi ihracatındaki artış yüzde 58,6, otomobil ihracatındaki artış ise yüzde 44,4 düzeyinde gerçekleşti.



Ford’un ilk hibridi İspanya’da üretilecek

AVRUPALI tüketicilerin yoğun talebi üzerine hibrid ve şarj edilebilir hibrid uyumlu otomobil üretimine karar veren Ford, ilk üretimi İspanya Valencia’da gerçekleştirecek.



Kia’dan garantisi biten araçlara çok özel kampanya

KİA, araçlarını yaza hazırlamak isteyenleri, 01 Mayıs–15 Haziran tarihleri arasında, Kia Yetkili Servisleri’ne dâvet ediyor.



Toyota Türkiye, üretimini arttırdı

TOYOTA Otomotiv Sanayi Türkiye AŞ, Nisan ayında 4 bin 721 araç üretti.



Mercedes-Benz, Özbekistan’da otobüs üretecek

MERCEDES-BENZ, Özbekistan’da otobüs üretecek. Özbekistan Oto Sanayi Birliğinden (UzAutoProm) yapılan açıklamada, Uz Auto Prom ile Daimler Ag arasında, ülkedeki otobüs üretimi yapacak ortak şirketin kurulmasını amaçlayan anlaşmanın imzalandığı ifade edilirken, söz konusu fabrikada şehirler arası ve şehiriçi otobüslerin yanı sıra midibüs üretilmesinin de öngörüldüğü kaydedildi.



Hyundai Assan İHL’ye 5 bilgisayar bağışında bulundu

MERKEZİ Kocaeli Çayırova’da bulunan Hyundai Assan Genel Müdürlüğü, eğitime destek projesi kapsamında Adapazarı İmam Hatip Lisesi’ne 5 adet bilgisayar hibe etti.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım