21 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Allah rahmet eylesin

Türkiye Taşkömürü Kurumuna bağlı Karadon Müessese Müdürlüğü Maden Ocağında meydana gelen grizu patlamasında endişeli bekleyiş, işçilerin cesetlerine ulaşıldığı açıklanınca, yerini Allah’tan rahmet dilekleriyle birlikte derin bir hüzne bıraktı.


İŞÇİLER CANI PAHASINA ÇALIŞTIRILMASIN

HAK-İŞ Genel Başkanı Salim Uslu, "İş kazalarını azaltmak ve önlemek için yeni bir felsefeye, kamu kurumları arasında koordinasyona ve denetim zaafları

AİLELERE 10’AR BİN LİRA YARDIM YAPILACAK

SOSYAL Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, ‘’Arkadaşlarımız dün (önceki gün) gece yarısı platformu biraz riskli de olsa kullanılacak hale getirmeyi başardıla


  Aday olmam söz konusu değil

CHP'NİN eski Genel Başkanı Deniz Baykal, yaptığı yazılı açıklamada, ‘’Bu noktada aday olmam gibi birşey söz konusu değildir’’ dedi.


  “Kasetteki kişinin Baykal olduğu ispatlanamaz”

ULUSAL Kriminal Büro Direktörü Uğur Kurtulan, Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’a ait olduğu iddia edilen görüntülerle ilgili, ‘’Görüntülerdeki kişinin Baykal olduğunu iddia ve ispat etmek mümkün değildir’’ dedi.


  Erdoğan, Latin Amerika’ya gidecek

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, 25 Mayıs-1 Haziran 2010 tarihleri arasında Brezilya, Arjantin ve Şili’ye resmi ziyarette bulunacak.


  Yüksek yargıda ses kaydı krizi

Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, Yargıtay üyelerine ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarıyla ilgili, ‘’Gerekli incelemeyi yaptıktan sonra konunun takipçisi olacağım’’ dedi.


  İstanbul’da çatışma: 1 polis şehit

Aşiyan'da meydana gelen çatışmada yaralanan iki polisten Turgay Yılmaz (23) şehit oldu. Yaralı polis Mehmet Birlik (22) ise tedavi altına alındı. Saldırgan ağır yaralı ele geçirildi.


  Karakol saldırısında yaralanan er şehit oldu

Tuncelı’nın Nazımiye ilçesi Sarıyayla Jandarma Karakoluna 30 Nisan Cuma günü teröristlerce yapılan saldırıda yaralanan Jandarma Komando Çavuş Erman Aydın’ın şehit olduğu bildirildi.


  Korgeneral Pulatsü, talimatla ifade verdi

1. Hava Kuvveti Komutanı Korgeneral Korcan Pulatsü, ‘’Balyoz Planı’’ iddiaları soruşturması kapsamında talimatla ifade verdi.


  Cindoruk: ANAVATAN’ımızın hedefleri, DP’mizin hedefleridir

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, Anavatan Partisi’nin kuruluşunun 27. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.


  EDP Başkanı Halis: Başörtüsünün yasaklanması doğru değil

Eşıtlık ve Demokrasi Partisi (EDP) Genel Başkanı Ziya Halis, ‘’’Gençlerimizin eğitiminin aksatılmaması için başörtüsünün üniversitelerde yasaklanmasını doğru bulmuyoruz’’ dedi.


  KPSS-Lisans ve DGS başvuru süresi uzatıldı

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS-Lisans) ve 2010 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) başvuru ve banka işlemleri süresi, 25 Mayıs Salı gününe kadar uzatıldı. ÖSYM'den yapılan yazılı açıklamada, 2010 Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS), 2010 KPSS-Lisans ve 2010 DGS'ye girecek olan adayların bilgisayar sistemlerindeki tıkanıklık sebebiyle sınav ücreti yatırma ve başvuru işlemlerinde bazı zorluklarla karşılaştığı belirtildi.


  Orman yangınları camide anlatılacak

DENİZLİ Orman Yangınları İle Mücadele Komisyonu, belde ve köylerdeki camilerde, cuma günleri müftülüklerce yangınların zararının anlatılmasını kararlaştırdı.


  Et fiyatları daha da artacak

TÜRKİYE Kırmızı Et Üreticileri Merkez Üst Birliği Başkanı Mustafa Demir 1 aydır besicilerin besi için yeni hayvan almadıklarını belirtirken, bu yüzden yıl sonunda Türkiye’de kesim için hayvan bulmakta sorun yaşanacağını, et fiyatlarının daha da artacağını savundu.


  Nijerya, temiz suya hasret

Cansuyu Genel Merkezi’ni ziyaret eden Dr. Abdullah Jibril Oyekan Nijerya’daki en önemli sıkıntının temiz su ihtiyacı olduğunu söyleyerek, Cansuyu’ndan daha çok su kuyusu açılması için yardım istedi.


  Cezaevinde kavga: 1 yaralı

KÜTAHYA'DA, cezaevinde çıkan kavgada 1 hükümlünün darbedilerek yaralandığı bildirildi.


  Bin 600 oyuncak imha edildi

AKSARAY'YA, insan sağlığını olumsuz etkileyeceği belirlenen bin 600 adet oyuncak toplanarak imha edildi.


  Beyza Hotel’de alternatif tatil

TATİLCİLERİN gözde mekânlarından Altınoluk’ta bulunan Beyza Hotel bu sezonda da misafirlerine çok özel hizmetler sunuyor.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.