21 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Beyza Hotel’de alternatif tatil

TATİLCİLERİN gözde mekânlarından Altınoluk’ta bulunan Beyza Hotel bu sezonda da misafirlerine çok özel hizmetler sunuyor.

Beyza Hotel bol oksijenli nemsiz havası ve mavi derinlikleri ile 2010 tatil sezonunu 22 Mayıs Cumartesi açıyor. Tatili klimalı otel odalarında veya lobisinde geçirmek istemeyen, tabiat ile barışık ve doyasıya tatil yöresini gezmek isteyen tatilcilere en uygun mekân olan Altınoluk Beyza Hotel, 85 odalı 10 bin metrekare alanda kurulu. Beyza Hotel’de hanımlara özel, 2 bin 400 metrekarelik filtre ile arıtılarak sürekli akışkan deniz suyu ile doldurulmuş, etrafı kapalı özel havuz da bulunuyor. Çocuklar için aquapark ve oyun alanları özel olarak hazırlanmış. Sabah, öğle, akşam açık büfe hizmeti ise, günlük taze olarak gelen kaliteli ürünlerle hazırlanan yemeklerden oluşuyor. Menteşe Turizm Yatırım A. Ş. grubuna bağlı olan ve 7 yıldır Ege Bölgesi’nde “kusursuz hizmet” anlayışını ilke edinen Beyza Hotel, Ankara’ya Balıkesir ve Bursa üzerinden 630 km, İzmire 230 km, Bandırma üzerinden İstanbul’a 210 kilometre.

BEYZA HOTEL TAM BİR AİLE ORTAMI

Beyza Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Menteşe, Beyza Hotel’in 2004 yılında bir aile şirketi olarak Şeref, Hayati ve Necmettin Menteşe kardeşler tarafından kurulduğunu belirterek, otelin tam bir aile ortamı olduğunu söyledi. Menteşe, “Misafirlerimize parayla satın alınamayacak muhteşem bir aile ortamı sunuyoruz. Otelin alt yapısını ve sıhhî tesisatını komple yeniledik. Misafirlerilerimizin konforu için tüm çalışmalarımızı tamamladık. Oteli konuklarımıza ikinci bir yuva haline getirdik” dedi. Menteşe, dünyada iki beldenin oksijen bolluğuyla tanındığını belirterek, şunları söyledi: “İsviçre Davos, Türkiye Altınoluk. Altınoluk’un en büyük özelliği sahil beldesi olmasına rağmen dünyada eşsiz oksijen bolluğuna sahip olmasıdır. Kültür, örf, adet veya inancı gerekçesiyle alternatif turizmi tercih eden insanımızın, Beyza’yı tercih edip tabiat mu’cizesi olan oksijen çadırında nemsiz bir havada tatil yapması büyük bir ayrıcalıktır. 230 yatak kapasiteli otelimiz aile boyu tatil yapabilmeniz için her türlü alt yapısını tamamlamıştır.” Menteşe, otellerinde tesettürlü hanımların, hiç zorluk çekmeden, sıcaklardan ve nemden bunalmadan rahat günler geçirebileceğini belirterek, “Yazı serin geçirmek isteyenler Akdeniz’in nemli ve bunaltıcı sıcağını değil, Kaz Dağları’ndan gelen bol oksijenli, sıfır nemli havasıyla Beyza Hotel’i tercih etsinler” diye konuştu.

Menteşe, misafirlerinin haftalık rezervasyonlarda yüzde 20’ye varan kampanyadan yararlanabileceklerini söyledi. Otel Beyza’nın sunduğu diğer aktiviteler ve imkânlar şöyle: “Denize sıfır sahil cafe, semaverde çay, nargile gibi otantik bir ortam, 100 kişilik sohbet ve Toplantı odası, 300 kişilik komple deniz ve Havuz manzaralı restorant, spor salonu, çocuk kulübü, sauna, akşamları canlı halk müziği ve animasyonlar, market, wireless internet servisi, 1000 metrekarelik kaydıraklı tatlı su havuzu.” Tur operatörlerine bağlı günlük dağ ve deniz turları.” Ramazan Ayı’nın yılın en sıcak ayı olan Ağustos’a denk gelmesi sebebiyle Altınoluğu 2010 yılı favorisi ettiğini belirten Menteşe, erken rezervasyonlarını Mart ayında tamamlayan Otelin, tüm Ramazan ayını kapsayan gece ve gündüz programlarını hazırladığını ve büyük bir sevinçe Mübarek Ramazan Ayını karşılamayı beklediklerini vurguladı.

21.05.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Allah rahmet eylesin

  İŞÇİLER CANI PAHASINA ÇALIŞTIRILMASIN

  AİLELERE 10’AR BİN LİRA YARDIM YAPILACAK

  Kılıçdaroğlu: Uzlaşma sağlandı, sorun bitti

  Aday olmam söz konusu değil

  “Kasetteki kişinin Baykal olduğu ispatlanamaz”

  Erdoğan, Latin Amerika’ya gidecek

  Yüksek yargıda ses kaydı krizi

  İstanbul’da çatışma: 1 polis şehit

  Karakol saldırısında yaralanan er şehit oldu

  Korgeneral Pulatsü, talimatla ifade verdi

  Cindoruk: ANAVATAN’ımızın hedefleri, DP’mizin hedefleridir

  EDP Başkanı Halis: Başörtüsünün yasaklanması doğru değil

  KPSS-Lisans ve DGS başvuru süresi uzatıldı

  Orman yangınları camide anlatılacak

  Et fiyatları daha da artacak

  Nijerya, temiz suya hasret

  Cezaevinde kavga: 1 yaralı

  Bin 600 oyuncak imha edildi

  Beyza Hotel’de alternatif tatil

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.