21 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Lig bitti, şaibe gitti!


Alex: Bizim için çok üzücü bir son oldu

FENERBAHÇE'NİN Brezilyalı kaptanı Alex de Souza, şampiyonluğu kaybetmeleriyle ilgili olarak, ''Çok üzücü bir son oldu'' dedi.

HİDDİNK SAHAYA İNDİ

ABD'DEKİ kamp programına başlayan (A) Milli Futbol Takımı, ilk kez yeni teknik direktör Guus Hiddink yönetiminde antrenmana çıktı.


  G.Antep'te Bülent Uygun dönemi

GAZİANTEPSPOR ile dün 2 yıllık anlaşmaya imza atan teknik direktör Bülent Uygun, hedefi ve gelecek beklentisi olan bir takımla anlaştığını söyledi.


  F.Bahçe taraftarı Aziz Yıldırım'a güveniyor


  Sumocular Kırkpınar'da şov amaçlı güreşecek

BU yıl 649.'su düzenlenecek Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Japonya'dan gelecek Sumo Güreşçileri, Er Meydanında gösteri amaçlı güreşecek. Edirne Valisi Mustafa Büyük, yaptığı açıklamada, Kırkpınar'ın dünyaya tanıtımı amacıyla geçen yıl planlanmasına rağmen bazı aksaklıklar nedeniyle gerçekleştirilemeyen ''Sumo ve Kırkpınar'' buluşmasının bu yıl gerçekleşeceğini söyledi.


  Kadir Has Stadının çimleri değişiyor

KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi, sezon boyunca zemini nedeniyle eleştirilen kadir has Stadının çimlerini değiştirme kararı aldı.


  Aydınspor tesislerine 3. defa hırsız girdi

BİR zamanların ''Efe''si Aydınspor'un başı bu kez de hırsızlarla dertte. Amatör Küme'ye düştükten sonra bile bir türlü sıkıntılarını çözemeyen, Aydınlıların sırtını çevirdiği Aydınspor'da her gün bir sorun yaşanıyor.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.