21 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

Bağdat kan gölü

Irak’ın başşehri Bağdat’ta bomba yüklü iki araçla düzenlenen saldırılarda 30 kişinin öldüğü, 60 kişinin yaralandığı bildirildi.


İhsanoğlu, Çin’deki Müslümanlarla görüştü

İslâm Konferansı Teşkilâtı (İKT) Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu, Çin devletinin resmî dâvetlisi olarak bulunduğu Çin’de, Müslüman bölgelerde gez

Olağanüstü hal uzatıldı

KIRGIZİSTAN'IN güneyindeki Oş eyaletinde 11 Haziran gecesi çatışmaların patlak vermesi üzerine ilân edilen olağanüstü hal, 25 Hazirana kadar uzatıldı.


  Sığınmacıların adresi G. Afrika

BİRLEŞMİŞ Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği’nin (UNHCR) raporuna göre, 2009’da 222 bin başvuruyla Güney Afrika, dünyada sığınmacının en fazla tercih ettiği ülke oldu.


  İsrail ordusu kendini akladı

İSRAİL ordusu, 31 Mayıs’ta Gazze’ye yardım götüren gemilere düzenlenen ve 9 Türk’ün vefat ettiği saldırıya ilişkin iç soruşturmasını tamamladı. İsrail radyosunda yer alan habere göre, soruşturma raporunda toplu bir savunma beklemedikleri için İsrailli komandoların gösterdikleri tepkinin uygun olduğu savunuluyor.


  Filistinliler seçim istiyor

FİLİSTİN'DE yapılan bir kamuoyu yoklaması, halkın çoğunluğunun Hamas’ın da katımıyla seçimlerin yapılmasına destek verdiğini ortaya koydu.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.