21 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Gündem: terör

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, şehitler için düzenlenen törenin ardından, törene katılan Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, kuvvet komutanları ve bakanlarla bir değerlendirme toplantısı yaptı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de, bugün Çankaya Köşkünde güvenlik zirvesini toplayacak.


ÜÇ KURŞUN ATARAK GELEN ASKERLERİ KORUYUN

11 Şemdinli şehidi daha toprağa verilmeden bir acı haber de Elazığ Palu'dan geldi. Teröristlerin saldırısında şehit düşen Jandarma Komando Onbaşı Selç

Şehitler dualarla

Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki terörist saldırıda şehit düşen 9 asker ile bölgede yürütülen oprasyonda araziye döşenen patlayıcının infilâk etmesi s


  DP’NİN 7. OLAĞANÜSTÜ KONGRESİ TAMAMLANDI

Demokrat Parti’nin (DP) 7. Olağanüstü Büyük Kongresi çalışmalarını tamamladı. Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’ndaki kongrede, parti tüzük değişikliği delegelerin oylarına sunularak kabul edildi.


  LYS’de üçüncü oturum da bitti

Lısans Yerleştirme Sınavları’nın (LYS) üçüncü oturumu olan Sosyal Bilimler Sınavı (LYS-4) saat 12.15’de sona erdi. LYS-4’ün sona ermesiyle bu haftaki sınav oturumları tamamlanmış oldu.


  "Halkın iradesine başvurmak güzel"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, erken seçim çağrılarına ilişkin, ‘’Zemin kayıyor. İktidar Türkiye’yi sağlıklı yönetemiyor. Halkın iradesine başvurmak en güzeli’’ dedi.


  Şehit babaları mezarları ziyaret etti

Şehıt babaları ve aileleri, Edirnekapı Şehitliği’nde yatan evlâtlarını ziyaret etti.


  Rize-Mardin otoyolu yapılacak

Ulaştirma Bakanlığınca 2023 yılına kadar tamamlanacak projeler arasına alınan Rize-Mardin otoyolu tamamlandığında Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri, dolayısıyla Kafkasya ve Orta Doğu Anadolu üzerinden birbirine bağlanacak.


  Kur’ân kurslarına yoğun ilgi

DEMOKRATİK Sendikalar Konfederasyonu (DESK) ve Din-Bir-Sen Genel Başkanı Lütfi Şenocak, her yıl yaşanan yaş sınırı tartışmalarının son bulması için yaz Kur’ân kurslarındaki yaş sınırının ilköğretimde Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi dersinin başladığı yaşa indirilmesi önerisinde bulundu.


  1900 metreden orman yangınlarını gözetliyor

BOLU’DA Aladağ Orman İşletme Müdürlüğünde görevli bir kadın, 1900 metre yükseklikten orman yangınlarını gözetliyor. Alınan bilgiye göre, Aladağ Orman İşletmesinde görevli 48 yaşındaki İsmet Özhan, 1900 metre yükseklikte bulunan yangın gözetleme kulesinden orman yangınlarını tesbit ediyor.


  Ormanlarda yangın alarmı

ORMAN Genel Müdürü Osman Kahveci, “Orman yangınına en geç yarım saatte müdahale edebileceğiz” dedi. Genel Müdür Kahveci, Karabük Aladağ mevkinde bulunan mesire yerinin açılışına katıldı. Havaların ısınması ile birlikte alarma geçtiklerini belirten Orman Genel Müdürü Kahveci “Ülkemizde gerek havadan, gerekse yerden ekiplerimizi takviye ettik.


  370 bin öğretmen adayı atanmayı beklemekte

TÜRK Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, öğretmen açığıyla ilgili farklı rakamlar açıklandığını belirterek, ‘’Öğretmen açığı konusunda Bakan Çubukçu şeffaf olmalı, açığı az göstermek gibi bir gayret içine girmemelidir’’ dedi.


  Denizli’yi sel vurdu

DENİZLİ Valiliği Kriz Merkezinden yapılan açıklamada, ilde önceki gün akşam saatlerinde etkili olan sağanak sonucu, Karaman, İlbade, Dokuzkavaklar, Sevindik, Deliktaş ve Şirinköy mahallelerinde birçok evi su basarken, şehir merkezinde bir restoranın çatısı çöktü.


  Risâle-i Nur anlama seminerleri düzenleyeceğiz

Kur’ân’ın sönmez ve söndürülmez bir hakikat olduğunu ilân eden Bediüzzaman’ın görüşlerini rehber edinen Yeni Asya’nın Yalova Temsilciliği son günlerde hummalı bir çalışma içerisinde.


  Faydalı insan projesi

“Faydalı İnsan Projesi’’nin Yazarı ve Genel Koordinatörü eğitimci Mehmet Akman, projenin 2008 yılında Gaziantep Mehmet Rüştü Uzel Endüstri Meslek Lisesi’nde pilot olarak başladığını söyledi.


  Londra’da mehteran ilgisi

İngiltere’nin başşehri Londra’da düzenlenen “Anadolu Kültür Festivali”nde mehteran takımının gösterisi ve yağlı güreş müsabakaları yoğun ilgi gördü.


  Ala hastalarına güneş uyarısı


  Çanakkale Boğazı’nda yeni kalıntılar bulundu


  Seyhan Nehri’ndeki kirlilik had safhada


  Yavru ceylanı biberonla besliyor


  Düğün bahşişlerini hatıra ormanı için harcıyor


  Bu otobüsler ‘umut’ taşıyor


  Dubai’de güvenlik kameraları artacak




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.