21 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Aykut'la olmuyor

Beşiktaş'ın oynadığı Fenerbahçe'nin bolca pozisyona girip kaçırdığı bir maç izledik Kadıköy'de. Alman hoca Bernd Schuster alışılmışın aksine çift ön libero ile sahaya takımını sürerken oyunu tutup, ayağa toplarla sonuca gitmeye çalıştı.


Beşiktaş yenilgiyi unuttu

DERBİ maçta Fenerbahçe ile Kadıköy'de 1-1 berabere kalan Beşiktaş, bu sezon yenilgiyi adeta unuttu.

CÜNEYT ÇAKIR DERBİDE HATA YAPMADI

BEŞİKTAŞ Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, Fenerbahçe derbisiyle ilgili olarak, ''Maçın hakkı beraberlikti, adalet yerini buldu'' yorumunda bu


  Daum'lu F.Bahçe mumla aranıyor

SPOR Toto Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapamayan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, sarı-lacivertli takıma 2008-09'da en kötü sezon başlangıçlarından birini yaşatan İspanyol teknik direktör Luis Aragones'i 1 puanla geçti.


  Volkan Demirel penaltı için özür diledi

FENERBAHÇE kalesici Volkan Demirel, yaptırdığı penaltı için takım arkadaşlarından özür diledi. Volkan, ''Yakaladığımız pozisyonlar vardı.


  Cüneyt Çakır'ın cesur kararı

2010-2011 sezonunun ilk İstanbul derbisiydi. Bir yanda Avrupa'ya erken veda etmiş, lige de kötü başlamış ev sahibi Fenerbahçe, diğer yanda lige iyi başlamış 4 büyükler içinde UEFA'da yoluna devam tek takım olan Beşiktaş, maça Fenerbahçe'ye göre daha rahat bir ortamda hazırlandı.


  Mehmet Topal İspanya'da ilk maçına çıktı

GALATASARAY'DAN Valencia'ya transfer olan Mehmet Topal, La Liga'daki ilk maçına çıktı. Ligin 3. haftasında deplasmanda Hercules'i 2-1 yenen Valencia'da ilk 11'de sahaya çıkan Mehmet Topal, 90 dakika forma giydi.


  Semih Erden'in ismi yaşatılacak

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda Sırbistan'la oynadığımız müsabakada son saniyede yaptığı başarılı blokla Türkiye'ye final oynama imkanı sağlayan ve 12 Dev Adam'ın Dünya İkincisi olmasında önemli bir rol oynayan milli basketbolcu Semih Erden için Bayrampaşa Belediyesi güzel bir jest yaptı.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.