"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

2017 YGS sonuçları açıklandı

28 Mart 2017, Salı 17:28
Milyonlarca adayın katıldığı, YGS sonuçları bugün 17:15 saati itibariyle açıklandı.

ÖSYM, resmi internet sitesinden yapmış YGS sonuç açıklaması ile öğrencilerin sonuçlarını duyurdu. Milyonlarca öğrencinin üniversite hayatını etkileyecek olan YGS sonuçlarına göre, aday öğrenciler dilerse tercih döneminde YGS puanları ile, ilgili puan türünde tercih yapabilecekler. LYS öğrencileri için maraton devam ediyor.

2017 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sonuçları bugün itibariyle ÖSYM'nin resmi internet sitesinden açıklandı. Adaylar TC Kimlik Numaraları / YU Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM AİS üzerinden YGS sonuçlarını görüntüleyebilmekte. Adayların şimdi önünde iki seçenek bulunuyor. Adayların hedef bölümleri YGS puanıyla öğrenci alıyorsa, elde ettikleri sonuçlara tercih döneminde üniversite tercihlerinde bulunabilecekler.

LYS İçin Maraton Devam Ediyor

LYS puan türü ile tercih yapacak öğrenciler için maraton devam ediyor.  LYS sınav takvimini ÖSYM dönem başında açıklamıştı. Aday öğrenciler için kalan süreç oldukça önemli. Uzmanlar öğrencilerin düzenli çalışmaları ve motivasyonlarını kaybetmemeleri için uyarılarda bulunuyor.

LYS-4: 10 Haziran 2017

LYS-1: 11 Haziran 2017

LYS-2: 17 Haziran 2017

LYS-5: 17 Haziran 2017

LYS-3: 18 Haziran 2017

YGS Sonuçları Öğrenme

Adaylar YGS sonuçlarını öğrenmek için https://sonuc.osym.gov.tr/ adresine giriş yapmaları gerekmektedir. Ardından öğrenciler TC Kimlik Numaraları / YU Numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yaparak YGS sonuç belgelerine erişim sağlayabilmekteler. 

Okunma Sayısı: 2278
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı